Coming soon
Terug naar het cursusoverzicht

InDesign

Aantal dagen 1 dagdeel
Lestijd 09.30-12.30
Huiswerk belasting geen
Prijs €175,- excl. BTW & incl. koffie/thee en lekkernij, verticaal plantenschilderij met diverse planten, botanisch notitieboekje en digitale handout.
Neem je iemand mee, dan ontvang je € 25,- korting!
Docenten de Plantentantes Ester Riemersma & Renate Heeringa Popma
Aantal plaatsen max. 12 personen
Locatie praktijkdag ETC Design Center Europe
Randweg 20, 4104 AC
Culemborg
Lesmateriaal Aanwezig
Zelf mee te nemen n.v.t.
Datum nieuwe data volgen z.s.m.

Heeft u een vraag? Bel +31 (0)6 24641354 of stuur direct een e-mail

Of neem alvast een kijkje op onze instagrampagina

Workshop

Vergroen je interieur!

Groene planten zijn onmisbaar, groen is niet meer weg te denken in het interieur. Na jarenlang zeer minimaal aanwezig in de huiskamer, staan planten nu weer volop in de belangstelling.

Niet zo gek want planten in je woonkamer of werkomgeving staan niet alleen geweldig, ze zorgen ook voor meer rust, ontspanning, schone lucht en zuurstof.
Veel groen in huis is wat ons betreft een blijvende trend. Tijdens deze workshop geven we jullie tips & tools hoe jij zelf (nog) beter groen kunt inzetten in je Interieuradvies of je eigen werk/woonplek. Je krijgt de beste stylingtips voor een groen interieur en we vertellen je waar, welke plant het beste tot zijn recht komt.

Tijdens onze workshop helpen we jouw (plant loze) ruimte in te kleuren met planten. Niet zomaar hier en daar een plantje gezellig neerzetten, maar een goed doordacht plan dat precies past bij de sfeer en energie van het ontwerp. Zowel van toepassing in een woonomgeving als kantoor of thuiswerk plek. Van de eerste wilde ideeën tot het uiteindelijke groene ontwerp. We helpen je met het creëren van een groene, ontspannen en vooral aangename leefomgeving.

Een workshop zou geen workshop zijn zonder zelf aan de slag te gaan met levend groen. We maken met diverse planten een verticaal plantenschilderij. Een inspirerend object met levende planten en vrijwel overal in huis toepasbaar.


Wat komt er aan bod?

  • geschiedenis van de kamerplant
  • verzorging van planten
  • kamerplanten top 10
  • stylingtips en tools voor planten in potten
  • innovatie op plantengebied
  • uitleg en begeleiding bij het plantenschilderij maken
Contactgegevens

Voor vragen kun je contact opnemen met: logo de Plantentantes Schrijf je nu direct in