Coming soon

“Een platform dat stimuleert, inspireert en gedreven wordt door innovatieve ideeën.”

Wie zijn wij

Vanaf de oprichting in 1981 is het doel van ETC Design Center Europe het scheppen van een platform voor zowel de interieurprofessional als de consument, een platform dat stimuleert, inspireert en gedreven wordt door innovatieve ideeën.

Hierdoor ontstaat een samenwerking tussen exposanten en bezoekers die waardevol is voor alle partijen.

ETC Design Center Europe blijft zich ontwikkelen om een zo compleet en gevarieerd mogelijk aanbod van kwalitatief hoge interieurcollecties te bundelen in een collectief dat alles biedt op het gebied van interieur. ETC Design Center Europe is dan ook de plek om te ontdekken wat er speelt in de wereld van interieur en is door de jaren heen uitgegroeid tot het design center van Europa.

Vandaag de dag heeft ETC Design Center Europe ruim 15.000 m2 aan wooninspiratie voor het hogere segment, dat wordt vormgegeven door 90 verschillende exposanten op het gebied van interieur en exterieur. Al deze exposanten samen vertegenwoordigen meer dan 500 verschillende merken wat er voor zorgt dat ETC Design Center Europe de plek is voor de interieurliefhebber en professional.

Leem Wonen
Stijlvol Wonen
Hoog
Wonen Landelijke Stijl
The Art of Living
Terra Lannoo
Excellent Magazine

over ETC Design Center Europe