Datum: 25 januari 2017

Leef in je mooiste interieur,

Werken met en voor interieur professionals is het leukste wat er is. Naast dat ze verstand van hun vak hebben, en de meeste heel aardig zijn ;-). Is het echt mooi om samen met hen de consument heel blij te maken door ze te helpen om zich thuis te voelen. Door een omgeving te creëren die bij hun past.

Dit doen we door mee te luisteren en in te spelen op wat de klant belangrijk vindt. Verfijnde oplossingen, speciale maten en prachtige compositie hoekbank opstellingen zijn hier o.a. uit voort gekomen, de afgelopen jaren. In de meest mooie kleuren en stoffen, en ook vaak praktische stoffen, omdat de gezinssituatie daarom vraagt. Dit alles in onze contemporary leefstijl, met een knipoog naar modern, of een knipoog naar klassiek.

Wij staan voor Luxury Living, maar dan wel voor Leefbare luxury Living. Dat betekent dat wij pas tevreden zijn, als de klant er ook gelukkig mee is. Zo kunnen wij bijvoorbeeld onze eetkamerstoelen en eettafels customized aanpassen voor onze klanten. Om te komen tot de optimale opstelling is ons doel.

Door het samenspel met onze interieur partners en hun klanten kunnen wij als familiebedrijf al meer dan 30 jaar ons hart en ziel in dit vak geven. En daar worden wij dan weer heel gelukkig van.

Britt van Donselaar – Rupert
Namens Rupert & Rupert