Datum: 20 januari 2017

Shutters zorgen voor een prachtige lichtinval en de nodige privacy. In samenwerking met Piet Boon® lanceert Zonnelux een stijlvolle collectie houten shutters met bijpassende houten jaloezieën (blinds), onder de naam Piet Boon® by Zonnelux. In dit Piet Boon® ontwerp is het met name de versobering en de maatvoering die in het oog springen. Zo zijn de lamellen bijvoorbeeld niet afgeschuind en zijn alle afrondingen en vellingen minimaal gehouden. Het mechanisme is nagenoeg onzichtbaar en de maatvoering is in balans. De shutters zijn leverbaar in twee lamelbreedtes: 54mm en 81mm, in acht verschillende kleuren met de mogelijkheid tot bijpassende houten jaloezieën. Zowel functioneel als stijlvol, creëren de houten shutter panelen een meerwaarde in elke ruimte.

Over Zonnelux Raamdecoratie

Zonnelux raamdecoratie (sinds 1974) is een organisatie die in binnen en buitenland actief is op het gebied van raamdecoratieve producten van hoogwaardige kwaliteit. Zonnelux is één van de grotere aanbieders van op maat gemaakte raamdecoratie producten in Nederland. De collecties bieden decoratieve en functionele raambekleding in honderden kleuren, tientallen materialen en uitvoeringen. Er wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatief hoogwaardige stoffen en materialen die voldoen aan de laatste interieur trends.

Zonnelux op ETC

Meer weten over Zonnelux Raamdecoratie? Bekijk de profielpagina van Zonnelux Raamdecoratie en bezoek ons bij stand 90. Wilt u meer weten over het gehele assortiment van Zonnelux? Laat u dan informeren én inspireren op onze website.

Fotografie Piet Boon® shutters by Zonnelux: Stefan Ammerlaan