Fractions namens Unilux

“Hoogwaardige producten verdienen alle aandacht, zowel bij ons als producent als bij de afnemer. Fractions zijn exclusieve producten, speciaal op maat gemaakt. Mét alle, toegewijde aandacht.”

Er zijn veel manieren om lichttoetreding en daarmee ook sfeer in een ruimte te bepalen. Fractions, van Unilux, biedt daarvoor een geheel nieuwe dimensie en laat u genieten van de speelse manier waarop de lichttoetreding geregeld kan worden. In een handomdraai kan de lichtinval of inkijk worden veranderd. U creëert steeds zelf weer de sfeer. Door de unieke vormgeving zijn Fractions uitermate geschikt om de ruimte een moderne en stijlvolle sfeer te geven. De strakke panelen zijn een echte eyecatcher en zorgen voor een luxe uitstraling.

Alle Fractions worden door Unilux op maat gemaakt in de eigen fabriek in Boxtel. Hierdoor kunnen maatvastheid en kwaliteit dan ook steeds weer worden gegarandeerd. Zagen, de constructie, het poedercoaten, de assemblage en het gereedmaken voor verzending zijn allemaal stadia in het productieproces die zij zelf in de hand hebben. “We handelen steeds vanuit de gedachte dat we enkel altijd het beste product met de beste kwaliteit leveren. Dat is van oudsher al ons gedachtegoed geweest bij de ontwikkeling van de insectenwering”, vertelt CEO Patrick van Loosbroek. “Maar als je zoveel marktkennis hebt en zoals onze specialisten beschikt over verregaande materiaalkennis, mag je ook niet anders verwachten van ons”, vervolgt hij trots.

Over Unilux

Unilux is sinds 1990 actief als betrouwbare partner in insectenwering en zonwering en staat voor kwaliteit, innovatie, openheid en Dutch design, Made in Holland. Unilux levert premium producten op maat en is continu op zoek naar verbeteringen en nieuwe oplossingen om de eindgebruiker het beste te kunnen bieden. Hierbij zijn gebruiksgemak, kwaliteit , design en oog voor detail maatgevend. In 2013 bereikte Unilux een mijlpaal met de introductie van het wereldwijd gepatenteerde Plisséfit: De nieuwe standaard in kwaliteitshorren. In 2015 zagen Fractions en Windowstylist het licht.