Resource Decor

Resource Decor is een globale marktleider in design en distributie van hoogwaardige woninginrichting en lifestyleproducten.

Resource Decor is in 2014 opgericht door voorzitter Geoffrey Hawkes, een succesvolle Britse ondernemer met goede connecties in de meubelindustrie van Vietnam. Hawkes focust op de waardering van de beeldende kunsten in de wereld van woninginrichting en het verleggen van zijn bedrijfsvoering. Hij benaderde een aantal toonaangevende ontwerpers om exclusieve meubelcollecties te ontwikkelen in samenwerking met zijn team in Vietnam.

Recourse Decor werd gelanceerd in Azië, op de International Furniture Fair Singapore, en daarna in Noord-Amerika op High Point Market in 2015. Vandaag de dag wordt Resource Decor algemeen erkend als een vooraanstaande speler in het ontwerpen en distribueren van premium woninginrichting en lifestyleproducten.

Resource Decor zal in september 2017 zijn eerste distributiecentrum openen voor de EMEA-markt en viert in januari 2018 een officiële Europese lancering bij Maison & Objet.