Quality Interior Art

“Elke ruimte geven wij een nieuwe beleving met onze kwaliteitsproducten. Van industrieel tot sfeervol en chique, alle woonsferen kunnen wij creëren.”

Kunst op de muur

Quality Interior Art is specialist op gebied van luxueuze design afwerkingen in de breedste zin van het woord. Met regelmaat worden we gevraagd om keukens te renoveren, tafels te bewerken, badkamers te veranderen en wanden en haardmantels af te werken. Wij werken met top-kwaliteitsproducten die oogstrelend en onderhoudsvriendelijk zijn.

Design wandafwerking van PMlisse

De producten van PMlisse zijn van zeer hoge kwaliteit. We gebruiken de producten op zeer diverse manieren zoals het afwerken van complete badkamers tot het renoveren van keukens. Kleuren als koper en roest, maar ook industriële betonlook maken het voor u als klant mogelijk om een keus te maken uit vele materialen, structuren en kleuren.

Wat we kunnen

Of u nu wilt verhuizen, verbouwen, renoveren of een nieuwbouwhuis bewoond; voor alle soorten woningen en ruimtes hebben wij een passende oplossing. Ons assortiment kleuren, structuren en luxueuze afwerkingen zijn uitgebreid en geven elke ruimte de sfeer die het hoort te krijgen.