Pot & Vaas

“Eye-catchers waar je een mooi statement mee maakt zijn een must in iedere ruimte.”

Pot & Vaas is in 2002 opgericht door Frank en Erica van der Linden. Frank komt van oorsprong uit de meubelimporthandel en Erica uit de confectie en mode. Deze kennis en ervaring bleek de perfecte combinatie te zijn om een groothandel in woonaccessoires te starten.
Door de jaren heen ontwikkelden ze steeds meer hun eigen collectie en veranderde Pot & Vaas in een Nederlands accessoire merk en een internationale trendsetter op het gebied van woonaccessoires.
Zo blijkt de collectie vazen van GLO$$$ internationaal een groot succes. De vazen staan onder andere in de lobby’s van bekende hotels in Parijs. Maar ook het Holland Casino, ketens van opticiens en diverse andere zaken worden aangekleed door Pot & Vaas.

In het Bourgondische Brabantse Oisterwijk is het hoofdkantoor van Pot & Vaas gevestigd. Sinds 2002 is het bedrijf importeur en groothandel van een hele brede collectie woonaccessoires. Pot & Vaas is voornamelijk gespecialiseerd in grotere potten, vazen en schalen (al dan niet op een zuil), van diverse materialen. Het assortiment van Pot & Vaas varieert van accessoires in een midden prijsklasse tot een zeer luxe prijsklasse, waardoor Pot & Vaas veel klanten kan bedienen. Ook de aankleding van de potten en vazen behoort tot de specialismes van Pot & Vaas. Met takken, zijden bloemen en planten in allerlei kleuren en stijlen wordt van de potten en vazen een compleet object gemaakt. Naast deze belangrijkste tak verkoopt Pot & Vaas nog veel meer accessoires zoals roomdividers, kandelaars, theelichthouders, etagères, stolpen, interieurkussens, windlichten, kaarsen, kleden, objecten, dienbladen en decoratiematerialen als steentjes, hoorns, schelpen, etcetera.
Sinds kort heeft Pot & Vaas haar assortiment uitgebreid met een exclusieve collectie meubelen. Deze meubelen worden in Nederland vervaardigd en zijn van zeer goede kwaliteit.