Netty de Groot Home Decoration

“Wat ons bedrijf uniek maakt is het familiegevoel.”

Netty de Groot Home Decoration “meubels waar je blij van wordt”

Een groothandel die zich echt weet te onderscheiden door het variabele aanbod in meubelen.
De groothandel heeft een collectie die perfect aansluit bij ieder interieur. Netty de Groot Home Decoration wil juist aantonen dat doormiddel van het deskundig combineren van stijlen een optimaal resultaat wordt gegenereerd bij opdrachtgevers.

Netty de Groot: “klanten worden bij ons geïnspireerd en ondervinden dat de op het eerste oog landelijk chique meubelen ook heel goed aansluiten bij de allerlaatste Trends. Want ook die zijn hier te vinden, gecombineerd met de klassieke maar vooral rijke collectie aan meubelen.
Als klant ervaar je dat de combinatie van stijlen een ‘ziel’ geeft aan het interieur van je hotel of restaurant.”
Het is niet evident dat er wordt gecombineerd. Netty: “Vaak kiezen klanten voor één bepaalde stijl: veilig, klassiek of trendy. Dan bestaat het gevaar dat een interieur uit een brochure. Netty de Groot Home Decoration wil juist laten zien dat een combinatie van stylen perfect samen gaat.”
Klanten die de showroom van het bedrijf bezoeken zijn enthousiast en worden verrast, zowel door de collectie die al jaren verkrijgbaar is als ook door de nieuwste trends en stoere materialen die nu veel in meubelen terug te vinden zijn.

De vaste collectie oogt hierdoor iedere maand anders en dat wil Netty de Groot ook aan haar klanten laten zien.
“Wanneer je speelt met meubelen en stijlen in je winkel, worden klanten getriggerd regelmatig te komen kijken. Klanten worden blij van de vernieuwingen en de diversiteit in het aanbod. Het aanbod kan hierdoor ook regelmatig vernieuwen”, vervolgt Netty de Groot.
Een omschrijving van een bepaalde stijl voor de Groothandel kan eigenlijk niet gegeven worden. “Landelijk chique, trendy, design of juist stoer en robuust: bij ons worden meubelen verkocht waar je blij van wordt.”