Monde

““Eigenzinnige elegantie voor exclusieve interieurs””

Klasse zonder compromis

Met de introductie van de exclusieve Monde serie van vaderlandse bodem komt een collectie maatwerkmeubelen beschikbaar met ongekende klasse. De Monde collectie, uitgevoerd in hout en metaal, is tegelijkertijd massief en elegant. De unieke details en hoogstaande afwerking van deze meubelen geven een interieur een subtiele uitstraling van uitzonderlijke eigenzinnigheid.

Basis voor het ontwerp is een kader van massief hout. Doordat dit in dubbel verstek wordt uitgevoerd, wordt de illusie van een paneel met facet gecreëerd. De dikte van het hout wordt hierdoor gemaskeerd, wat samen met de ranke onderstellen, poten en grepen zorgt voor de bijna paradoxale massieve en toch elegante uitstraling van het meubel. De Monde collectie is een bijzonder stijlvolle lijn van uitzonderlijke klasse, die interieurdesigners en adviseurs in staat stelt zich te onderscheiden.

Afgezien van de maat van de basiselementen kunnen de meubelen van de Monde collectie volledig op maat worden geproduceerd. De opdrachtgever kan kiezen voor eiken- en notenhout en heeft daarnaast volledige keuzevrijheid in de opbouw en opstelling van het meubel. Verder heeft de klant de keuze uit verschillende unieke onderstellen, poten en grepen.

De Monde collectie is een Nederlands kwaliteitsproduct van internationale klasse. De massieve houten delen worden uitgevoerd in Frans eiken of Amerikaans notenhout, die worden behandeld met een duurzame afwerking. De speciaal voor deze collectie ontworpen metalen poten, onderstellen en deurgreepjes die de meubels completeren, worden vervaardigd door gespecialiseerde fabrikanten.

De Monde collectie is een innovatie van een allure die lange tijd niet is waargenomen in de wereld van interieurdesign. De introductie van de Monde meubelen vormt aldus een bijzonder welkome vernieuwing.