McVeer Collections

“You can’t buy happiness. But you can buy wallpaper & fabric. And that’s pretty close.”

“McVeer is in 1992 begonnen in behang en stoffen met de collecties van de merken Thibaut & Anna French en de klassiek Engelse verlichting van van de Limehouse Lighting Co. Inmiddels heeft McVeer véél meer te bieden met onder andere klassiek Engelse verlichting, Italiaanse stoffen & behang, Schotse tartan vloerkleden & tapijt, Engelse roedes en Schotse Harris Tweed en wollen tartan stoffen.”

Waar komt uw affiniteit voor behang en stoffen vandaan?
“Ik heb sinds jongs af aan parttime gewerkt voor mijn ouders. Na besloten te hebben fulltime te gaan werken voor McVeer, ben ik eerst stage gaan lopen bij Thibaut in de Verenigde Staten. Hier ben ik veel te weten gekomen over de productie van behang en stof. Verder ben ik met meerdere sales representatives in Amerika (Texas, New Jersey en NYC) de weg op gegaan om hiervan te leren. Later ben ik naar Erre Erre in Italië gegaan om meer over stoffen te leren.”

“De toegevoegde waarde van een collectief als ETC Design Center Europe brengt heel veel prachtige combinaties met zich mee. We zijn erg blij hier deel van uit te maken.”