l’Authentique

“Onze eigentijdse producten brengen je terug naar de sfeer van vroeger.”

Het uitgebreide assortiment van L’Authentique bestaat uit meubelen, bijpassende (kalk)verven, stoffen en karpetten. De gehele collectie wordt in eigen beheer geprocudeerd. Kwaliteit staat centraal, er wordt puur maatwerk geleverd en alles wordt met de hand in Nederland gemaakt.

Inspiratie is eigenlijk gewoon een constante gedachtengang, aldus Sylvia Schouten van l’Authentique. “Ik raak vaak geïnspireerd op buitenlandse reizen, bekijk ook veel bladen en websites. Ook tijdens onze bezoeken aan internationale beurzen doen we ideeën op. Alles wat wij zien en tegenkomen slaan we op. Vervolgens begint het brainstormen, het tekenen en uitwerken van alle ideeën. Daarna vertalen we alles naar onze eigen signatuur. Zo komen we uiteindelijk tot nieuwe ontwerpen en modellen.”

De ontwikkeling van een product kan snel gaan bij l’Authentique. Wanneer je zelf helder voor ogen hebt wat je wilt maken, dan kan je binnen een week of twee een nieuw product ontwikkelen.
Het is erg leuk om samen te werken met onze klanten. Regelmatig komt iemand bij l’Authentique die zegt: “Ik zoek dit, kan je me helpen?” Het is dan heerlijk om in onze stoffencollectie te duiken en er bijpassende verf bij te zoeken. Een dankbaar, leuk en creatief proces!