Kroonjuweel

Mooie geconstrueerde kroonluchters in een eigentijds jasje. Soms een beetje gewaagd of met een grapje. De verlichting mag bij ons opvallen het is tenslotte een sieraad. Dat is waar Kroonjuweel voor staat. De objecten zouden kunnen worden getypeerd als modern, eigentijds maar zeker ook klassiek.

Eric van Eck en Linda van Emmerik Beide afkomstig van de Kunstacademie Utrecht en Amsterdam. Ruim 20 jaar geleden is Kroonjuweel begonnen met het ontwerpen en produceren van sfeerverlichting. Gepassioneerd en besmet van licht en wat dat met ons doet in het bijzonder.

Inspiratie halen wij dan ook uit de mens en zijn leefgewoonte, natuur en het materiaal waarmee wij werken. Wij werken bij voorkeur met koper. Een mooi en eerlijk materiaal en dat zich mooi laat vormen en kleuren daarnaast zijn wij altijd op zoek naar nieuwe noviteiten. Al onze modellen worden met de hand stuk voor stuk vervaardigd, waardoor alle modellen organisch ogen.

Afwerking, detail, materiaal en het persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Al onze lampen kunnen in verschillende uitvoeringen en kleuren geproduceerd worden.

Uiteraard kan er maatwerk geleverd worden.

Moeite met lichtplannen/ advies of beland u in een onmogelijke situatie waarin u het even niet helemaal ziet zitten, bespreek dit met ons en samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden of wij hier voor u iets kunnen betekenen.

Wij zien u graag op ETC Design Center Europe