Keijser & Co

“Keijser&Co staat al ruim 10 jaar voor maatwerk in stijlvolle meubelen met een luxe uitstraling.”

Collectie

De uitgebreide collectie van Keijser&Co bestaat uit vele verschillende meubelen om een totaalinterieur in te richten. Denk hierbij aan zitmeubelen, wandmeubelen, tafels, een beddingcollectie en bijmeubelen. Wij dagen onszelf telkens uit om vernieuwing in de collectie te brengen, die we elk half jaar presenteren in onze showroom in het ETC Design Center Europe.

Stijl

De stijl van Keijser&Co is tijdloos met een luxe uitstraling. Met de meubelen uit de collectie bieden we vele mogelijkheden voor het moderne interieur, als ook voor het landelijke interieur met verfijnde belijning in de meubelen.

Maatwerk

Wij vinden het belangrijk om zoveel mogelijk gehoor te geven aan de persoonlijke wensen van de klant. Dit doen we door met maatwerk, meubelen passend te maken in het interieur. Denk daarbij aan verschillende afwerkingen, zoals gebeitst eiken, kasten in kalkverf of hoogglans gepolitoerd. We voeren een eigen stoffencollectie en werken daarnaast samen met diverse gerenommeerde stoffenhuizen, waardoor we een ruime keuze kunnen bieden in interieurstoffering. Bij een maatwerk meubel kunt u denken aan een kast van muur tot muur met een indeling die écht aan al uw wensen voldoet.

Niet alleen in particuliere interieurprojecten is er behoefte aan maatwerk, maar ook in grote hospitality ruimtes. Hiervoor zijn bijvoorbeeld de customized tafels met een beschermende lak en eetkamerstoelen met een sterke stof uitermate geschikt. Wij adviseren u graag bij de verschillende mogelijkheden uit onze collectie voor uw project.

Advies

Voor een goede indruk van onze collectie en een persoonlijk interieuradvies, kunt u altijd een bezoek brengen aan onze showroom. Het team van Keijser&Co adviseert u graag bij de inrichting van uw (woon)ruimte met Keijser&Co meubelen. U zult in de showroom de stijl en de verschillende mogelijkheden van de meubelen zien in combinatie met een luxe en warm interieur.

Keijser&Co is een groothandel in meubelen welke enkel en alleen aan business to bussiness verkoopt.
De verkoop aan particulieren verloopt uitsluitend via een van onze geselecteerde dealers.