JAB Anstoetz Group

“Wij werken met liefde voor sfeer en een passie voor interieur.”

Hedendaags interieur design betekent het meegeven van een persoonlijk tintje aan ons huis. Onze eigen vier muren zijn niet alleen de plek waar we ons het meest comfortabel voelen, maar zijn ook een expressie van onze persoonlijke stijl.

Welke interieur stijl we ook kiezen, textiel speelt een belangrijke rol bij het realiseren van onze ideeën. Stoffen zorgen voor sfeer en bieden voor elke persoonlijkheid en ieder interieur talloze decoratie ideeen. Collecties van de JAB Anstoetz groep bieden talloze mogelijkheden en volop inspiratie. Geef uw interieur een geheel eigen sfeer en identiteit, en creëer hiermee “uw thuis’.

Interieurstoffen en wandbekleding
Met hun geavanceerde ontwerpen en ongeëvenaarde variëteit aan producten, is JAB Anstoetz internationale marktleider in de chique wereld van de interieurtextiel. Het gevarieerde assortiment bevat decoratie stoffen, meubelstoffen en voiles in bijna 20.000 kleuren. Als een stijlvolle toevoeging aan ons veelzijdig textielaanbod, bieden wij ook een selectie van zorgvuldig coördinerende wallpapers.

JAB Anstoetz brengt ieder seizoen nieuwe collecties onder verschillende merken: JAB Fabrics, Chivasso, en Soleil Bleu. Ieder merk heeft zijn eigen stijl en unieke uitstraling.

Iedere nieuwe JAB Anstoetz collectie bevat een groot aantal mooie, bijzondere maar ook praktische gordijn en transparante stoffen. In decollectie vindt u steeds een groot aantal exclusieve en bijzondere meubelstoffen. Deze hebben vaak een exclusief ontwerp, zijn van hoge kwaliteit en hebben een bijzondere finish of uitstraling.
De luxueuze stoffen en wandbekleding van Carlucci en Chivasso zijn steeds verrassend. Collecties bevatten steeds een opvallende combinatie van klassiek design met een hedendaagse twist. Chivasso staat voor kwalitatief hoogwaardige producten met speelse accenten en grappige details. Door alle collecties loopt een herkenbare rode draad, waardoor gordijnstoffen eenvoudig te combineren zijn met meubelstoffen en wandbekleding.

Vloerbekleding
Naast interieur textiel biedt JAB Anstoetz Flooring een stijlvol gamma van vloerbedekking. Deze exclusieve creaties bieden een unieke woonbeleving. Of het nu gaat om kamerbreed tapijt, een op maat gemaakt kleed of Design Floor LVT, u vindt bij ons de perfecte vloerbedekking voor elke inrichtingsstijl of iedere toepassing. Kies ook voor het exclusieve design, de hoogwaardige materialen, de onberispelijke afwerking en de garantie dat de prachtige vloerbedekkingen over een langere tijd mooi blijven.

Zonwering
Als een stijlvolle toevoeging aan onze veelzijdige textiel, behang en vloerbedekking gamma, bieden we met JAB Anstoetz Systems een selectie van individuele oplossingen voor zonwering, waaronder delicate plissé gordijnen en hoogwaardige blinds. Het veelzijdige aanbod wordt aangevuld met een scala aan elegante panelen en roedes evenals uitgebreide “tension” systemen.