Hillywood Art

“Meet the very new Dutch Contemporary Art”

Onder de naam ‘Hillywood Art’ creëert Annika Versloot van der Velden sinds 2018 unieke, excentrieke hedendaagse kunst met een sterke herinnering aan het verleden, intrigerende fabels en een vleug luxe surrealisme met een ode aan het Art Nouveau-tijdperk. In haar werk staan kleur, weelde, vrouwen en het dierenrijk centraal.

Het Global Art Agency selecteerde Hillywood Art als nieuwkomer op de Amsterdam International Art Fair in de Beurs van Berlage. De galerie is ook met trots geselecteerd door de internationaal geprezen Stichting Hoogsteder Museum als officiële exposant op het prestigieuze Festival van Oude Meesterlijke Schilderijen en Nederlands Design in Den Haag. Leden van de Raad van Aanbeveling voor deze deelnemingen zijn onder meer zijne Koninklijke Hoogheid de heer Pieter-Christiaan Prins van Oranje-Nassau, Van Vollenhoven. Andere tentoonstellingen vonden plaats in Museum Prinsenhof in de historische stad Delft.

Meer dan zeven kunstwerken van Hillywood Art zijn samengesteld door de foto-editors van Italian Vogue.
Dit jaar maakt Hillywood Art een filmdebuut met in de hoofdrol de set van het nieuwe filmproject ‘Red Light’, met Hollywood-actrice Carice van Houten en Halina Reijn.

Hillywood Art ontwerpt voor zowel particulieren als internationaal geprezen interieurontwerpers die werken voor exclusieve projecten binnen de business, kunst, mode en horeca. Verschillende media, waaronder OBJEKT INTERNATIONAL, bevatten enkele van de creaties van Hillywood Art.