ERA

“Wij zijn ERA - eenvoudig, vriendelijk, eerlijk, met respect voor natuur en mensen”

Wat is kenmerkend voor Era?

“Wij zijn ERA – eenvoudig, vriendelijk, eerlijk, met respect voor de natuur en mensen – we worden geleid door het idee dat “eco-design de wereld echt zal redden”, dat onze klanten geen gewone klanten zijn, maar mensen die elke seconde van onze tijd waard zijn, dat we meubelen maken die iedereen minstens één stuk in huis, op kantoor, in het hotel wil hebben.”

ERA@home

“ERA is een zorgvuldig gekozen ontwerper, denkend aan het doel van een object. ERA zijn de waardevolle handen van een meester die ontwerpt wat de modernste machines niet kunnen, het scherpe oog van de technoloog met wie alles begint en eindigt. ERA zorgt over uw gezondheid, het milieu en uiteindelijk het product dat ons op onze lange reis naar warme huizen, gezellige kantoren, futuristische hotels, beweegt, met een lange termijn garantie.
Of het duurt in ieder geval zo lang als een era”

ERA contract

“We zijn vooral trots op onze competentie en de referenties die we hebben in het creëren van een unieke hotel- of kantooromgeving. Wij plannen, ontwerpen en produceren meubilair voor hotel-, kantoor- en andere interieurs voor publiek gebruik, met respect voor de wens, stijl en ruimtebehoefte van de klant. Wij zijn geïnspireerd door innovatieve materialen, futuristische ontwerpen en uitdagingen die van ruimtes een gezellige plek maken om te verblijven, te werken en plezier te hebben.
Naast onze eigen ontworpen producten zijn wij in staat om elke uitdaging op het gebied van design en architectonische ideeën aan te gaan en deze om te zetten in duurzame en exclusieve meubels.”