De Vaan Accessoires

“Het unieke aan ons bedrijf is dat alle producten op maat worden geproduceerd”

De Vaan Accessoires bestaat sinds 1995 en is leverancier aan de vakhandel. Marian ‘Daan’ de Vaan heeft sindsdien een reputatie opgebouwd met een assortiment van kwalitatief hoogwaardige producten en een ongeëvenaarde servicegraad.

Europese kwaliteit, top-service en duurzaamheid zijn de uitgangspunten van Marian ‘Daan’ de Vaan. Het volledige assortiment wordt in West Europa door de beste ambachtslieden met de hand gemaakt. De collectie bestaat uit zelf geproduceerde lampenkappen, luxueuze lederen accessoires van eigen ontwerp en handgemaakte tafels, stoelen en diningbanken.

Tegenwoordig is de collectie uitgebreid met de producten van Robers Leuchten uit Duitsland en Bel-Lighting uit België. Ieder bedrijf in ons portfolio biedt een uniek assortiment op het gebied van binnen- en buitenverlichting, professionele inbouw armaturen, onderwater- en straatverlichting. Hierdoor is het mogelijk om onze zakenrelaties een gevarieerde, kwalitatief hoogwaardige collectie aan te bieden.

Het unieke aan ons bedrijf is dat alle producten op maat worden geproduceerd. Hierdoor zijn wij altijd in staat om de wensen van onze relaties volledig te vervullen. Wij doen geen concessies aan kwaliteit. Hierdoor zijn wij in staat om unieke, hoogwaardige producten te leveren die in ieder interieur passen. Van klassiek tot modern en van rustiek tot uitgesproken! Onze jarenlange ervaring geeft u garantie voor top kwaliteit.

Als leverancier aan de vakhandel vinden onze producten hun weg naar architectenbureaus, designers, stylisten en winkels. Daarnaast leveren wij aan hoveniersbedrijven, technische installatiebureaus, hotellerie en restaurants.