BVO Vloeren

“Mooi wonen begint bij de basis.”

Mooi wonen begint bij de basis… het credo van BVO Vloeren zegt het al. Een zorgvuldig en met smaak uitgekozen houten vloer vormt de basis van elk interieur. Ongeacht de woonstijl, bekrachtigd de juiste houten vloer de gekozen sfeer.

Hout als vloerbedekking wordt al eeuwenlang toegepast en heeft zich daarmee bewezen. Het is duurzaam, brengt warmte in een interieur, is enorm veelzijdig en past zich moeiteloos aan elke woontrend aan.

BVO Vloeren wordt geleid door het gedreven echtpaar Bas en Priscilla van Oosterbos. Bas is niet alleen uw aanspreekpunt op ETC Design Center Europe voor wat betreft de advisering rondom houten vloeren, maar is tevens gekwalificeerd als MeesterParketteur. De hoogst haalbare graad van vakbekwaamheid in de branche. Samen met hun betrokken team realiseert BVO Vloeren houten vloeren die een sterke visie uitdragen: tijdloos mooi met het gemak van nu. Duurzaamheid in productie en levensduur én met precisie geplaatst in eigen beheer.

Onze technische kennis omtrent onder- en tussenvloeren, vloerverwarmings- en koelingssystemen, lijmen etc., is altijd up to date. Ons doel is om de klant te ontzorgen en van toegevoegde waarde te zijn voor de bouwpartners ter plaatse.

Naast houten vloeren, kan BVO Vloeren u ook adviseren over leren vloeren en leren wandbekleding en driedimensionale houten wandbekleding.

Kwaliteit leveren is geen doel, maar een logisch gevolg.