Zimmer + Rohde

“Passion for fabrics”

Bedankt voor de interesse in onze prachtige stoffen collecties!|

Poefjes in het restaurant van ETC

Heeft u de QR code op de poefjes in het restaurant van het ETC gebruikt om meer informatie over onze stoffen te krijgen?De stoffen op deze poefjes hebben allemaal een sustainable aspect.

Tikopia: Deze meubelstof is gemaakt van een garencombinatie van hennep en Tencel, d.w.z. een natuurlijke vezel gecombineerd met een viscosegaren uit Oostenrijk, dat wordt geproduceerd uit inheemse houtsoorten in een gesloten energie-, water- en chemische cyclus.
Hawk: een velvet gemaakt uit GOTS-certified katoen
Fleur de laine: 70% gerecyclede wol verkregen uit de resten van kleding industie.

Sustainable design criteria

Lees hier meer over onze 5 sustainable design criteria:
Resource efficient production
Regionally sourced
Recycled fibres
Organic fibres
Eco Friendly

Evenwicht tussen traditie en innovatie

Bij Zimmer + Rohde begrijpen we hoe belangrijk het is om een evenwicht te vinden tussen traditie en innovatie om de meest verfijnde ontwerpen te creëren die een weerspiegeling zijn van de tijd waarin we leven.

In onze meer dan honderdjarige geschiedenis hebben we geleerd om ons steeds weer aan te passen en te verbeteren om onze klanten de best mogelijke producten te kunnen bieden en tegelijkertijd te voldoen aan de behoeften en waarden van de huidige tijd. Vandaag de dag gaat de waarde van een product veel verder dan de schoonheid en technologische innovatie en wordt deze ook afgemeten aan de bewuste productieprocessen, die tot uiting komen in het respect en de waardering voor de ambachtslieden en de vaardigheden achter elk stuk textiel. Hoewel we ons ervan bewust zijn dat we nog geen gecertificeerde producten kunnen leveren, begrijpen we het belang van het nemen van verantwoordelijkheid en actie voor onze processen, en we zijn vastbesloten om naar dit doel toe te werken.

De merken die vallen onder de Zimmer+Rohde groep

De groep omvat de bekende collecties van:

Zimmer+Rohde, Ardecora, Etamine, Hodsoll McKenzie, Travers NY, ADO Goldkante en ARTLINE.

Deze collecties zijn te zien in onze showroom op ETC Design Center Europe. Met onze snelle knip- en zichtstalenservice en accurate leveringen zijn wij een goede partner voor al uw interieurprojecten.