Zimmer + Rohde

“Passion for fabrics”

Zimmer + Rohde heeft een lange historie. Hoe opereert het bedrijf vandaag de dag?

Randolf van Kuik: “Zimmer+Rohde is een van de toonaangevende textielfabrikanten in Europa. Sinds de oprichting in 1899 zijn er in dit vierde generatie familiebedrijf 200 medewerkers op het hoofdkantoor in Oberursel/Frankfurt en binnen haar internationale dochterondernemingen werkzaam.

Wij verkopen onze stoffen in meer dan 50 landen en hebben honderd procent-owned verkooporganisties op zeventien locaties verspreid over de wereld. Met vestigingen in bijvoorbeeld New York, Parijs, London, Milaan, Dubai en Hong Kong zijn wij in staat om nauw met onze klanten samen te werken. De naam Zimmer+Rohde staat voor hoge kwaliteit en tijdloos, modern textiel. Wereldwijd werken interior designers, stylisten en projectontwikkelaars graag met de stoffen van Zimmer+Rohde.”

Wat is de bedrijfsfilosofie van Zimmer+Rohde?

“Creatief en een onverzadigbare drang om te ontdekken – is de perfecte omschrijving van hoe ons internationale design team in Frankfurt, Parijs en New York nieuwe collecties geboren laten worden. Wij zijn altijd op zoek naar de beste materialen en de ideale uitvoering; daarom werken wij voortdurend samen met weverijen over de hele wereld.”

Welke merken vallen onder de Zimmer+Rohde groep?

“De groep omvat de bekende collecties van:

Zimmer+Rohde, Ardecora, Etamine, Hodsoll McKenzie, Travers NY, ADO Goldkante en ARTLINE.

Deze collecties zijn te zien in onze showroom op ETC Design Center Europe. Met onze snelle knip- en zichtstalenservice en accurate leveringen zijn wij een goede partner voor al uw interieurprojecten.”