ZeBBz

“ I'imperfection omdat het leven niet maakbaar is. Luxe handgemaakte producten in Nederland op maatschappelijke verantwoorde wijze geproduceerd. ”

ZeBBz is een nieuw kleurrijk interieur- en fashionmerk van Nederlandse bodem met luxe handgemaakte producten met daaraan gekoppeld een missie: meer awareness creëren voor het zeer zeldzame BBSOAS syndroom en bijdragen aan de NR2F1 Foundation om meer onderzoek mogelijk te maken.

Een echte Zebbz herken je aan de luxe kwaliteit en natuurlijk het zebra lintje wat zeldzame syndromen symboliseert! De producten bestaan uit te gekke prints, maar ook mooie basics. Kom gerust eens kijken op de stand.

Zebbz@Home
ZeBBz komt op verzoek ook bij de klant thuis. Met hun woonaccessoires als kussens, woonplaids, tafelkleden en nog heel veel meer kijken ze welke Zebbz het beste matchen met het interieur. Direct in je eigen huis zien hoe het je het interieur een boost kunt geven. Kleuren en printen combineren om een heerlijk Zebbz interieur te creëren of ga toch die rustige variant? Alles is mogelijk!