World of Some

“Art tells a lot about the owner and is the finishing touch of an interior”

De World of Some paper collage kunstwerken, benaderen op eigenzinnige wijze menselijke vormen, objecten en landschappen. Het creatieve koppel achter de kunstwerken zijn Sophy & Marc. Sophy is interieur-ontwerpster en Marc is grafisch ontwerper. Hun beide talenten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ze creëren hiermee absurdistische en intrigerende paper collage kunst.

Door gebruik te maken van geknipt en gescheurd stukjes beeldmateriaal van glossy magazines, posters en foto’s en digitaal ‘beautify-en, ontstaan er collages met verschillende lagen.
De kunstenaars verleiden de kijker steeds opnieuw dingen te ontdekken in hun creaties: elke keer als je kijkt zie je weer iets nieuws.
De gelimiteerde paper collage kunstwerken vertellen een eigen verhaal, waarin absurdisme en overdrijving centraal staan.

Sophy en Marc omschrijven hun stijl als ‘Perfect Imperfection’. Naast hun collectie en exclusieve custom made kunstwerken voor particulieren, denkt en creëert het creatieve koppel ook in opdracht en in concept vorm voor hotels, restaurants en andere bedrijven.

Contact
World of Some
Haagweg 272
4812 XG BREDA
+ 32 499727032
06 24435432
ask@worldofsome.com