Villa Vogelswerf

“Forget the rules - Just be inspired”

Even voorstellen
Liefde voor natuurlijke materialen en vakmanschap is gegroeid tijdens de vele jaren die ik in de branche werkzaam ben. Samengebracht in Villa Vogelswerf staat dit voor een fascinerende smeltkroes van uitzonderlijke stukken voor uw interieur.

In de setting van het ETC Design Center vindt u een selectie geïnspireerd door internationale levensstijlen. Een presentatie van natuurlijke materialen en texturen aangevuld met een wisselend aanbod van unieke elementen. Zorgvuldig geselecteerd met liefde voor vakmanschap en authentieke, natuurlijke materialen.

Estetik Decor Luxury Lifestyle
De rode draad in de presentatie van Villa Vogelswerf is de lifestyle collectie van Estetik Decor uit Istanbul. Deze heeft een eigen look en vormt een onuitputtelijke bron van inspiratie. Gespecialiseerd in het bewerken van ‘echt’ leer en vacht in combinatie met decoratieve patronen. Daarmee is de collectie van Estetik Decor onderscheidend.

Maatwerk oplossingen
Items worden in eigen atelier op maat gerealiseerd. Met een keuze uit een uitgebreid palet van materialen, texturen, kleuren en patronen is het resultaat verrassend. Een persoonlijke selectie of geheel eigen ontwerp maakt het resultaat one-of-a-kind. Neem een kijkje bij de stalen presentatie, altijd inspirerend!

Moon Palace Timeless Accessories
De tijdloze accessoires uit de collectie van Moon Palace uit België zorgen voor de finishing touch. Natuurlijke materialen zoals hoorn, bone en mother-of-pearl worden met vakmanschap en toewijding verwerkt tot photo-art frames, boxen en decoratieve objecten. De natuurlijke tekening van het materiaal geeft karakter en de afwerking is met een hoogwaardige finish tot in detail uitgevoerd.

Partner presentaties
Naast deze vaste collecties neemt Villa Vogelswerf tijdelijke partner presentaties op in een wisselend aanbod. Ambachtelijk vakmanschap gaat daarbij hand in hand met het gebruik van natuurlijke materialen in bijzondere combinaties.

Forget the rules – just be inspired
Met een niet voor de hand liggende keuze, mix van texturen, een persoonlijk tintje en het toevoegen van een onverwacht element wordt spanning in het interieur gebracht. Dat maakt het niet altijd makkelijk, maar daar ligt de uitdaging voor de interieur professional. Ontdek dat natuurlijke materialen gemakkelijk blenden en verrassend goed matchen in ieder kleurpalet, daarom…

forget the rules ⫷⫸ just be inspired

Nieuwsgierig? Ik vertel er graag meer over en kijk uit naar uw bezoek!
Joke van de Ree