Villa Vogelswerf

“Forget the rules - Just be inspired”

Even voorstellen

Liefde voor natuurlijke en bijzondere materialen is gegroeid tijdens de vele jaren die ik in de branche werkzaam ben. Samengebracht in Villa Vogelswerf staat dit voor een fascinerende smeltkroes met uitzonderlijke stukken voor het interieur.
Sinds 2018 vertegenwoordigt Villa Vogelswerf de interieurcollectie van Estetik Decor Istanbul en de accessoires van Moon Palace Antwerpen. Ik ben blij de collecties te mogen voorstellen in het ETC Design Center, het inspiratiecentrum voor interieur design.
Beide collecties hebben een unieke look en vormen samen een bron van inspiratie. Met een niet voor de hand liggende keuze, mix van texturen, persoonlijke tintje en onverwacht element wordt een eigen stijl gecreëerd. Dat maakt het niet altijd makkelijk, maar daar ligt dè uitdaging voor de interieur professional.
Villa Vogelswerf is verder ambassadeur van de Private Design Collectie; bijzondere licht armaturen met seleniet. Dit natuurlijk kristal heeft een prachtige licht transmissie en maakt ieder stuk uniek. De Nederlandse studio biedt ook maatwerk oplossingen met moderne besturingstechnieken.
De presentatie is zorgvuldig geselecteerd met liefde voor vakmanschap en authentieke natuurlijke, materialen.
Kijk er naar uit u te ontmoeten!
Joke van de Ree

Estetik Decor Istanbul

Estetik Decor is een lifestyle brand gevestigd in Istanbul en gespecialiseerd in bijzondere leerbewerkingen voor alle interieurwensen. Deze expertise maakt het mogelijk onderscheidende looks en fascinerende texturen te ontwerpen. De rijke culturele diversiteit is een onuitputtelijke bron en voedt de filosofie die Estetik inspireert om de elementen van uw dromen te creëren.

Voor al uw interieur wensen worden verschillende conceptstijlen aangeboden. Of het nu gaat om salontafel of spiegel. Maar ook van sofa tot verlichting, van wandpaneel tot kaptafel; ieder stuk is met zorg en aandacht ontworpen. Maak gebruik van unieke materialen en combineer uitgebreide opties. Of ga voor een maatwerk oplossing. Én er is meer te ontdekken, zoals de PLUM collectie met ronde vormen en levendige kleuren.

Designers and craftsmen dedicated to making timeless signature pieces that have soul
Bewonder natuurlijke schoonheid, ontdek fascinerende texturen en vakmanschap

Moon Palace Antwerpen

De handgemaakte fotolijsten met hoorn uit de collectie van Moon Palace zijn gewild. Hoorn is een delicaat materiaal en het verwerken vereist toegewijd vakmanschap. De afwerking is van hoog niveau en verfijnd met bone en mother-of-pearl inleg. Deze natuurlijke materialen, met elk eigen tekening, maakt ieder stuk uniek.

In de collectie van Moon Palace is ook een selectie objecten zoals lampvoeten, spiegels en showstukken opgenomen.

Timeless signature pieces to embrace your precious moments
De handgemaakte lijsten omarmen mooie momenten

Private Design Collectie Nederland

De verlichting van Private Design Collectie is medio 2022 geïntroduceerd en volop in ontwikkeling. Als eyecatcher is de Crystal Mirror een succes! En ook Bouquette, een tafel- en vloermodel, zijn goed ontvangen.

In deze verlichting wordt Seleniet verwerkt; een natuurlijk kristal met bijzondere lichttransmissie. Ieder element heeft een eigen uitstraling en de combinatie met moderne besturingstechniek maakt het tot een eigentijds lichtobject. Armaturen, inclusief de verlichtingstechniek, worden in eigen atelier geassembleerd.

Aan seleniet worden vele eigenschappen toegeschreven
De meest aansprekende is de uitstraling van positieve energie.