Van Loon Galleries

“Een brede selectie van diverse (inter-)nationale kunstwerken die een blijvende waarde hebben en de wereld een stukje mooier maken.”

Van Loon Galleries behoort tot de grootste kunstgaleries van Nederland. Sinds haar oprichting in 2007 exposeert de kunstgalerie een groot aanbod van verschillende nationale en internationale kunstenaars uit de (sub)top van de hedendaagse kunstwereld. De kunstenaar staat altijd centraal.

De kunststromingen waar Van Loon Galleries zich met name in verdiept, zijn klassiek modern, expressief en figuratief, uitgedrukt in een grote diversiteit aan vormen zoals schilderkunst, beeldhouwkunst, glaskunst en fotokunst. Samenvattend; een brede selectie van diverse (inter-)nationale kunstwerken die een blijvende waarde hebben en de wereld een stukje mooier maken. Per jaar worden, naast de algemene tentoonstelling die het gehele jaar door te bewonderen is, 6 tot 8 exposities georganiseerd. De galerie is gevestigd in een prachtig monumentale stadsvilla aan de Heuvel in het bruisende centrum van Vught. Het pand is de voormalige pastorie van de Sint-Petruskerk.