Unifit

“U N I F I T: uw interieur in het juiste licht”

Unifit is al 25 jaar de partner als het gaat om high-end lichtprojecten. We laten ons graag uitdagen door onze omgeving en werken daarom niet alleen in woonhuizen en kantoren, maar ook in kerken, monumenten, musea en zelfs jachten.
We worden geïnspireerd door de natuur, en werken graag met natuurlijke materialen zoals hout. Tegelijkertijd gaan we mee met de modernste technieken zoals OLED en smart lighting. Als deze worden gecombineerd met onze kennis van lichtdesign en interieurarchitectuur ontstaat een luxueus en ontspannen resultaat. Dit sluit dat naadloos aan bij de architectuur, de sfeer én de behoeftes van de gebruikers van de ruimte.

De merken die wij op het ETC tonen, zijn de volgende:

Tunto:
Een uniek Fins merk dat handgemaakte armaturen levert van warm hout, die origineel en stijlvol zijn en soms voorzien zijn van een vleugje humor.

Baltensweiler:
Designlampen van staal en aluminium in de beste Zwitserse ambachtelijke traditie. Door het gebruik van magneten zijn deze lampen tegelijkertijd flexibel, elegant en robuust. Een Baltensweiler lamp is een statement in de ruimte én een flexibele functionele lichtoplossing.

Buschfeld:
Deze lichtsystemen maken het mogelijk om in iedere ruimte precies de juiste verlichting aan te brengen. De stijlvolle rails (leverbaar in vele vormen en kleuren) ondersteunen de architectuur. Daardoor worden deze systemen vaak gebruikt door musea. Het Sense System maakt het smart aansturen van de verlichting eenvoudig: de lampen kunnen individueel worden aangestuurd, in groepen of in scenes.

Meljac:
Luxueus handgemaakt schakelmateriaal. Door de keuze voor materialen van hoge kwaliteit leveren de elementen van Meljac een bijdrage aan de luxe uitstraling van een woonhuis, een hotel of zelfs een jacht.

Pas als u onze producten in het echt ziet, begrijpt u wat ze voor u kunnen betekenen. U bent harte welkom op onze stand!