Unifit

“U N I F I T: uw interieur in het juiste licht”

Unifit is al 25 jaar de partner als het gaat om high-end lichtprojecten. we laten ons graag uitdagen door onze omgeving en werken daarom niet alleen in woonhuizen en kantoren, maar ook in monumenten musea en zelfs jachten.
We worden geinspireerd door de natuur, en werken graag met natuurlijke materialen als hout. Tegelijkertijd gaan we mee met de modernste technieken, zoals OLED. Wanneer die worden gecombineerd met onze kennis van lichtarchitectuur en smart lighting ontstaat een luxieus en ontspannen resultaat dat naadloos aansluit bij de architectuur de sfeer én de behoeftes van de gebruikers van de ruimte.

De merken die wij op het ETC tonen zijn de volgende:

Tunto is een uniek Fins merk dat handgemaakte armaturen levert, van warm hout, die soms vooral stijlvol zijn, en soms een vleugje humor meebrengen.

Baltensweiler maakt in de beste Zwitserse ambachtelijke traditie design lampen van staal. Doordat onderdelen verbonden worden door magneten zijn deze tegelijkertijd flexibel, elegant en robuust. Een Baltensweiler lamp is een statement in de ruimte, en tegelijkertijd heel functioneel.

Buschfeld lichtsystemen maken het mogelijk om in iedere ruimte precies de juiste verlichting aan te brengen. De stijlvolle rails, in vele vormen en kleuren geleverd, ondersteunen de architectuur. Daarom is dit systeem onder andere in gebruik bij musea. De techniek van dit Sense System maakt het smart aansturen van de verlichting eenvoudig: individueel aansturen, in groepen of in scenes wordt allemaal ondersteund.

Meljac is onze leverancier van handgemaakt schakelmateriaal. Door de keuze voor materialen van hoge kwaliteit ondersteunen elementen van Meljac de luxe uitstraling van een woonhuis, een hotel of zelfs een jacht.

Voor al onze producten geldt dat u ze pas echt begrijpt als u ze zelf ziet. Wij nodigen u daarom van harte uit langs te komen op onze stand!