Umo Art Gallery

“Umo Art Gallery: De kracht van fotokunst!””

Umo Art Gallery

Steeds meer consumenten en brancheprofessionals, zoals designers, stylisten en projectinrichters, ontdekken de kracht van fotokunst en passen deze steeds vaker toe in het interieur. Umo Art Gallery staat voor hoogstaande kwaliteit foto’s op plexiglas en ingelijste fotokunst. Museumkwaliteit is bij UMO Art Gallery de standaard en zij bieden daarbij een scala aan werken van topfotografen en kunstenaars.

Abstract I Architecture I Art du Lion I Artistic Nude I Cities I Close up I Culture
Flowers I Landscapes – Nature I Movie I Museum Art I Out of the box I Portrait
Schilderijen Jan Kind I Street I Vintage I Wildlife – Animals

Rijksmuseum

Door een unieke samenwerking met het Rijksmuseum, is het ook mogelijk uw geliefde meesterwerk bij u thuis op te hangen. Naast het reguliere aanbod kunt u tevens zelf een werk kiezen uit de zogenaamde Rijks Studio.

Topkwaliteit

Om topkwaliteit te bieden en kleurvastheid te garanderen, wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardig materiaal en twee afwerkmogelijkheden: verlijmen op plexiglas en inlijsten met passe-partout.

Persoonlijke service

Persoonlijke service staat bij UMO Art Gallery ook hoog in het vaandel. Zo bieden zij de mogelijkheid de gewenste werken vooraf in de betreffende ruimte te zien middels de gratis Photoshopservice. Op deze manier krijgt u een duidelijke impressie van de fotokunst in uw ruimte. Ook hangen zij de panelen bij aflevering direct bij u op indien gewenst. Zo heeft u geen zorgen over de verpakking en het vervoer en bent u er zeker van dat de panelen goed hangen.

Contact

In het beursgebouw ETC Design Center Europe in Culemborg heeft UMO Art Gallery een eigen expositieruimte. Hier kunt u de collectie en de hoogstaande kwaliteit ‘live’ aanschouwen. Elke maandag zijn de foto’s te bezichtigen voor brancheprofessionals. U vindt ons op de stands 21 & 22 (eerste verdieping).

Ook als u particulier bent, kunt u de collectie hier bekijken en passend advies verkrijgen aan de hand van een persoonlijke afspraak.
Bekijk de gehele collectie op www.umoartgallery.com of neem contact op via: info@umoartgallery.com.