Umo Art & Design

“Good art is not what it looks like, but what it does to us”

Umo Art & Design

Kunst raakt. Het kan je intens beroeren, vaak al in een split second. Ontmoet jezelf in een kunstwerk dat deelneemt in jouw interieur. Of het nu fotografiekunst, abstracte kunst of een kunstobject is.

De galerie van Umo Art & Design bevat indrukwekkende collecties, die op maat te realiseren zijn. Wij zijn een veelgevraagd partner binnen interieurprojecten voor hotels, restaurants en retail. Vaak in samenwerking met dealers van bekende merken zoals Edra, Cassina, Flexform en Minotti.

Advies op maat

Past de print, kleur of thema wel in het interieur? Bij Umo Art & Design kun je terecht voor kunstadvies. De kennis van onze kunstprofessionals proberen de identiteit te reflecteren in het interieur van de opdrachtgever. Dit kan op verschillende manieren.

Je kunt gebruik maken van onze gratis photoshop service. Je levert een foto aan van jouw interieur, wij fotoshoppen de kunst erin. Of dealers kunnen een afspraak maken voor de rijdende galerij. De kunstbus bevat indrukwekkende collecties. Wij kunnen bij je in de showroom of bij de opdrachtgever thuis de wensen bespreken, een kijkje nemen en het beste kunstadvies geven.

Je kunt ons ook bezoeken in het beursgebouw ETC Design Center Europe in Culemborg. Hier kun je de collecties bekijken en de hoogstaande kwaliteit zelf beoordelen. Elke maandag is de galerie te bezichtigen voor brancheprofessionals. Ook als particulier ben je op afspraak van harte welkom in Culemborg.

Bekijk de gehele collectie op www.umoartdesign.com/nl/ of neem contact op via: info@umoartdesign.com .