TPBtech

“INVISIBLE INDUCTION | het eerste werkblad waar u op kunt koken”

Waar komt TPBtech vandaan?
TPB – Top Porcelanik Barcelona: in 2010 opgericht door Joan Lloveras. Meer dan 27 jaar ervaring op het gebied van uitvindingen en industrial design. Door altijd technologie te koppelen aan design, heeft hij als motto “the function determines the form”.
In samenwerking met de leverancier van inductie hebben zij 5 jaar geïnvesteerd in het ontwikkelen en optimaliseren van deze invisible induction. Niet alleen werkt het vlekkeloos, het complete concept is ook nog eens voorzien van een CE-keurmerk.
Een bewezen concept in zowel professionele als particuliere sector!

Wat is TPBtech?
TPBtech is het eerste werkblad waar direct op gekookt kan worden. Dankzij de onzichtbare inductie vervaagt de grens tussen werkblad en kookgedeelte. Één naadloos geheel, minimalistisch, modern en zeer praktisch.
TPBtech is een “sandwich” dat is opgebouwd uit 4 verschillende lagen. Deze 4 lagen vullen elkaar perfect aan, en zorgen voor een krasvast oppervlak, oersterk- en bikkelharde compositie. Deze sandwich is niet alleen veilig en flexibel, maar ook nog eens bestand tegen harde impacten en hoge temperaturen.

Maatwerk
Elk werkblad is uniek! In tegenstelling tot een standaard werkblad met inductie unit, kunt u zelf kiezen uit het aantal kookzones, waar deze komen en hoe ver deze uit elkaar zitten.
Stel uw eigen uniek werkblad samen in de kleur die het beste bij u en uw smaak past. De kleuren voor de afwerking lopen uiteen van grijs tot roest, maar ook van matzwart tot marmerlook.
Met deze brede keuze wordt uw werkblad dè eyecatcher van uw keuken en zal koken nooit meer hetzelfde zijn! Maak uw keuken niet alleen functioneel, maar combineer het. Transformeer uw keukenblad om tot een decoratief element.

Wat kan ons team voor u betekenen?
TPBtech Nederland kent niet alleen alle ins en outs van het werkblad, maar ook nog eens van de inductie technologie. Samen komen we tot uw ultieme en unieke werkblad voor uw (buiten)keuken of zelfs wel een prachtige kooktafel!