Toiz

“Where Art, Magic & Memories meet”

What’s your story?

Ken jij nog dat blije, magische gevoel dat je vroeger als kind voelde voor jouw speelgoed? De verhalen die je als kind creëerde brengen wij weer tot leven in onze kunst. Kunst waar je over kunt blijven fantaseren.

Toiz is ontstaan uit een combinatie van twee werelden. Nooit gedacht dat wij na 20 jaar weer met speelgoed spelen. De magie die we als kind ervaarden, voelen we nu bij het zien van kunst. Wij creëren luxe speelgoed voor volwassenen. En de magie van onze kunst? Dat is de liefde die ons bindt.

“Wat een beer je leren kan, dat zal je zeer waarderen man”
Maak kennis met Balú, onze grote kleine vriend die zich graag aanpast aan jouw interieur. Hij is makkelijk te plaatsen vanwege zijn formaat. Door zijn verschillende designs past hij binnen elk interieur.

“Elke leeftijd moet zijn speelgoed hebben”
De kunstige figuren van Toiz Play zijn speels en mobiel. Zodoende toepasbaar binnen elk interieur door hun beweeglijkheid. Vrolijk en chique. Modern en authentiek. Elke stijl is toepasbaar en maakt de kunstfiguren altijd uniek.

“Indrukwekkend licht”
Onze lampen zijn onze grote trots. Ze laten zien hoe de speelsheid van kunst en de magie van speelgoed samen komt. Jouw favoriete jeugdhelden als nieuw weer zien shinen? Kijk dan eens bij Toiz Lightning.