The Romo Group

“Zes brands, elk met een eigen signatuur, vormen het hart van
The Romo Group”

The Romo Group kent een rijke historie

Inmiddels geeft de 5e generatie Mould leiding aan het Engelse familiebedrijf vanuit Nottinghamshire en Londen. Daar worden sinds 1902 de nieuwste collecties stoffen, behang en woonaccessoires ontworpen voor onze zes merken: Romo, Villa Nova, Zinc Textile, Kirkby Design, Black Edition en Mark Alexander.

Eigen signatuur

Elk merk heeft z’n eigen in house-designstudio met ervaren ontwerpers. Zij ontwikkelen verschillende collecties binnen het unieke karakter en stijlgevoel van het merk. De zes brands vullen elkaar perfect aan waardoor we optimaal de markt kunnen bedienen. We leveren wereldwijd aan een uitgebreid netwerk van zorgvuldig geselecteerde interieurarchitecten en re-sellers.

Altijd in ontwikkeling

Met hetzelfde oog voor kwaliteit en gevoel voor creativiteit waarmee we de designs creëren, kijken we naar hoe onze stoffen en behang geproduceerd worden. Wij ontwikkelen de garens zelf en koesteren onze samenwerking met traditionele weverijen, veelal in Europa. Daarnaast we staan ook in de voorhoede als het gaat om nieuwe technieken en mogelijkheden.