SUNWAY®

“SUNWAY Exclusieve raambekleding brengt al ruim 60 jaar sfeer in uw interieur met maatwerk raambekleding”

SUNWAY (Benelux) B.V. is producent van exclusieve raambekleding.

SUNWAY® bedient het hogere marktsegment. Onze collecties worden verkocht via een netwerk van de betere woonwinkels en interieurspecialisten. Zij adviseren en informeren de consument vakkundig. Ze bieden advies op maat en hebben hun eigen professionele meet- & montageservice, waardoor u volledig wordt ontzorgd.

SUNWAY® producten vormen de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Aan de ene kant is de SUNWAY® raambekleding functioneel als zonlicht- of warmtewering en voor uw privacy.
Aan de andere kant is SUNWAY® raambekleding decoratief én sfeerbepalend in het interieur. SUNWAY® biedt onderscheidende producten die ieder hun eigen karakteristieke eigenschappen hebben. Voor iedere woonruimte en raamtype biedt SUNWAY® een passend product, afgestemd op uw wensen.

Onze collecties
SUNWAY® heeft een breed aanbod in raambekleding. De collecties worden met zorg samengesteld. Kwalitatief hoogwaardige producten, een actueel kleurbeeld, toepassing van high-end materialen, bijzondere dessins en design techniek, dat vindt u terug in alle SUNWAY® collecties.

Smart Home
Alle SUNWAY® raambekleding kan gemotoriseerd geleverd worden en past perfect in een Smart Home omgeving. Bediening gaat eenvoudig via een afstandsbediening of via een app op uw smartphone.

Alle SUNWAY® producten worden op maat gemaakt, met precisie en oog voor detail.

Wij heten u van harte welkom op onze stand 23 om u te laten inspireren en informeren over de collecties, Smart Home oplossingen en mogelijke samenwerking.