Sunshield – Unieke Louvers

“Zonwering met kantelbare lamellen - elk formaat, elke vorm”

Sunshield is een toonaangevende fabrikant van louver systemen; zonwering met horizontale, kantelbare lamellen op maat. Mensen leven en werken graag met daglicht en een uitzicht. Horizontale lamellen beantwoorden aan deze wens. En zijn daarbij bijzonder duurzaam.

‘s Zomers, wanneer de zon hoog staat, blokkeren horizontale lamellen de zonnestralen. Zelfs als deze (deels) open staan. U behoudt zo daglicht en een uitzicht. En de airco hoeft niet aan, of kan in elk geval een standje lager. Wat weer goed is voor portemonnee en milieu.

In de winter staat de zon lager en is het kouder. Alle zonnewarmte is dan welkom. Deze draagt dan bij aan de opwarming van de leefruimte en aan een lagere energierekening. Met beweegbare lamellen kunt u dus lichtinval en de opwarming door zonlicht aanpassen aan de weersomstandigheden en uw voorkeur van het moment. Zo realiseert u een comfortabele woonomgeving waarin het prettig vertoeven is.

Ramen kunnen rechthoekig zijn. Maar ook driehoekig, in de vorm van een trapezium en cirkelvormig. Ongeacht de vorm, Sunshield biedt voor elk raam een passende zonwering mét kantelbare lamellen. Dat kan dankzij ingenieuze techniek. Als gebruiker hoeft u alleen te weten hoe u ze open en dicht zet. Of op elke gewenste stand daartussen. Voor elke situatie is er een oplossing. Ook in elke gewenste vorm.

Bij uw keuze voor de kleur en de uitvoering heeft u weer volop mogelijkheden voor uw louver systeem. De eerste keus is; aluminium of hout? Deze keuze bepaalt in grote mate de uitstraling en mede het karakter van de woning. Ongeacht uw voorkeur voor aluminium of hout, heeft u ook de keuze tussen smalle of brede louvers. Hoe breder de lamel, hoe meer doorkijk wanneer ze open staan.

Aluminium louvers kunt u laten uitvoeren in elke gewenste RAL kleur, in mat of hoogglans. Eventueel nog met een fijnstructuur, een licht reliëf. U kunt ook kiezen voor anodiseren. Uitgevoerd als ‘natuurlijk’ aluminium, of met een kleur, gepolijst of geborsteld. Een nagenoeg ongelimiteerd gamma aan kleuren en uitvoeringen dus. Een louver systeem kan perfect worden afgestemd op bijvoorbeeld de kozijnen en daklijsten van uw woning.

Ook de keuze in hout is breed. Western Red Cedar is een uitstekende keuze voor houten lamellen. Het heeft een rechte nerf, is licht van gewicht, stabiel en duurzaam. Sunshield biedt allerlei kleuren en behandelingen, ook voor houten louvers.

Een beweegbaar lamellensysteem bedient u handmatig of motorisch. In het laatste geval kan dat met een wandschakelaar, afstandsbediening, via domotica of smart home apps. Dit werkt met Apple HomeKit, Google Assistent, Homey, Alexa en nog veel meer. Gewoon vanaf je telefoon of tablet. Met de toevoeging van sensoren kunnen de systemen ook volledig automatisch functioneren.

De ontwikkeling en productie vinden plaats in Raamsdonksveer, gelegen aan de A27 halfweg Gorinchem en Breda. In Nederland en Vlaanderen verzorgt Sunshield zelf de installatie. Kom gerust eens kijken in de showroom. Bel of mail voor een afspraak. Of kom naar stand 204a in het ETC Design Center Europe.