Stout Verlichting

“Exclusieve handgemaakte designverlichting. Individuele aandacht en passend Lichtadvies.”

STIJLVOLLE LICHTCONCEPTEN EN BIJZONDERE LAMPEN

VOOR EXCLUSIEVE, HANDGEMAAKTE DESIGN VERLICHTING, AL BIJNA 35 JAAR

Lampen met verrassend, verfrissend en vernieuwend ontwerp.
Met deze missie trok Hans Stout zich in 1988 terug op zijn zolderkamer, waar hij de basis legde voor Stout Verlichting. Grote dromen betekenen nóg meer wanneer gedeeld en waargemaakt met een partner. Samen kom je tenslotte verder dan alleen. Als zodoende sloeg Hans na een jaar de handen ineen met zijn broer Sander.
Al snel boekten de Stout broers hun eerste succes met de geslaagde T-lijn. Met deze Lichtarchitecten als drijvende kracht groeide Stout Verlichting uit tot familiebedrijf met een bijzonder aanbod van lampen dankzij onze gevarieerde collectie exclusieve, handgemaakte designverlichting.

We staan voor je klaar met vrijblijvend advies en stellen voor elk interieur een passend lichtplan samen. Stijlvolle lichtconcepten, afgestemd op jou.

We perfectioneren al bijna 35 jaar de kunst van exclusieve designverlichting. Voor ons betekent dit zo veel meer dan brandend licht. Onze verlichting brengt gevoel en is bepalend voor de sfeer in jouw interieur. We werken met zorgvuldig geselecteerde materialen, zoals keramiek uit Italië of metalen als messing en roestvrijstaal van eigen bodem. Hierdoor gaan onze lampen generaties lang mee. Stout lampen zijn veelzijdig. Ze zijn werelds en elegant. Artistiek en betrouwbaar. Exclusief en functioneel.