Sizland Dezign

“Wij staan voor kwaliteit, goede service en geloven in de kracht van samenwerking”

Als twee zussen hebben wij een sterke passie voor mooie items in- en rondom huis. Onze namen zijn Christel en Hellen Nijland en wij helpen onze klanten graag op een professionele, efficiënte én servicegerichte manier. Wij bieden u een breed assortiment aan bestaande uit: een scala aan woonaccessoires en daarnaast verzorgingsartikelen, textiel en meubelen. De collectie heeft een chique uitstraling met Scandinavische roots. Een deel van onze collectie bestaat namelijk uit het Zweedse merk Zelected by Houze.

Zelected by Houze (ZbH)
Het Zweedse merk is in 2009 opgericht door de zussen Therese Lund en Jessica Harkell. Jaarlijks worden er in Zweden door vele hostess inspiratiebijeenkomsten georganiseerd, om de interieur liefhebbers te inspireren, te informeren en de collectie van ZbH te presenteren.
Een deel van de collectie wordt elk seizoen nieuw ontworpen en de terugkerende, niet seizoensgebonden items, vormen de basis van het assortiment. Door de kleur en materiaalkeuzes zijn de nieuwe items perfect passend zodat deze matchen met het basis assortiment.

Persoonlijk contact
Iedere maandag staan wij op de ETC voor u klaar. Ook kunt u een afspraak met ons maken voor een persoonlijk contactmoment elders in Nederland. Breng een bezoek aan onze stand en laat u inspireren in onze showroom. Graag tot ziens op stand nummer 31!