Rupert & Rupert

“Je kunt onze stijl omschrijven als luxury living, met een feel good factor.”

Wat is Rupert & Rupert?

Britt van Donselaar-Rupert: “Rupert & Rupert is een familiebedrijf, met een eigen label in de luxe branche. We zijn gericht op service en door maatwerk aan te bieden zijn we soepel in het bieden van de juiste hulp. Zo komen we altijd tot een passend product voor klanten.”

Welke stijl is typerend voor de collectie?

“Je kunt onze stijl schetsen als luxury living met een feel good factor. Wij bieden een concept dat totaal is en op verfijnde wijze is opgebouwd. Daarnaast mixen we comfort met modern design. Zo krijgen klanten het beste van beide. Ons aanbod bestaat uit veel meubelen. Dit zijn meubelen als een bank, fauteuil, tafel, stoel en decoratie objecten.

Een groot deel is made in Italy. Wat staat voor een hoge klasse. Ook zie je dat er liefde, traditie en handwerk inzit. Bovendien is er een mooie prijsopbouw in ons aanbod. Waardoor er voor ieder wat wils tussen zit. Casual, timeless, contemporary en luxury living zijn de 4 thema’s.”

Waar haalt u uw inspiratie vandaan?

“Onze inspiratie halen we uit reizen, hotels en beurzen over de hele wereld. Maar wij halen ook inspiratie uit bladen en standaard dingen om ons heen. Hierdoor kunnen wij veel soorten designs bieden.”

Hoe ziet u de toekomst van het interieur?

“Eigenheid en klasse zullen altijd overwinnen.”

Hoe werkt u samen met architecten en stylisten?

“Wij denken altijd met de klant mee. Daarnaast zijn we helder, gastvrij en gericht op service.”

Waarom heeft u ervoor gekozen om op ETC Design Center Europe ten toon te stellen?

“ETC Design Center Europe is een prachtig platform met een aanbod van hoog niveau. Daarnaast menen wij dat het hebben van maatschappen altijd een goed idee is. Zowel met onze klanten, de interieur profs als met collega’s. Samen met elkaar bereik je het meest. ETC Design Center Europe ligt centraal. Waardoor het goed is om juist hier samen te werken. Mensen kunnen zich hier goed een beeld vormen. Daarnaast laten ze zich hier inspireren. Want dit wordt mogelijk met de interieur adviseur.

Bezoek ETC

De collectie van Rupert & Rupert is te zien in de showroom van ETC Design Center Europe. Hier komen interieur professionals, consumenten en pers tezamen. Bekijk de luxe kwaliteitsproducten. Indien gewenst wordt u voorzien van passend advies, samen vinden we de juiste keuze voor uw project.

Door de uitgebreide collectie zit er iets bij voor iedereen. Welke stijl of budget u ook heeft, we vinden een passend product. Kom langs en ontdek de producten uit de collectie. Voel en beleef de hoogwaardige materialen. We zien u graag langskomen!