Royals & Rebels Art

“Tegendraads en een tikkeltje brutaal, met de focus op aanstormend talent in de hedendaagse kunst”

Royals and Rebels is een jong art label voor kunst, design en interieur. Oprichtster Kim van Oirschot, geboren in Tilburg en woonachtig in Goirle, spreekt hiermee een nieuwe rebelse generatie kunstliefhebbers en verzamelaars aan. Zo sloten Sander Foppele (voormalig acteur in de serie ‘Onderweg Naar Morgen’) en Wendy Buiter (social influencer met ruim 75.000 Instagram-volgers) zich naast talloze andere aanstormende talenten aan bij het label én is wereldberoemde You Tuber Nikkie Tutorials sinds kort in het bezit van een werk van R&R-kunstenaar Jorn van Hoorn.

“Ik wil steeds meer (jonge) mensen – in de zakelijke markt en daarbuiten – verbinden met de kunstwereld”.

Royals and Rebels is opgericht met als doel: een podium creëren voor opkomende kunstenaars van eigen bodem. “Binnen de Nederlandse grenzen schuilt veel talent dat gezien mag worden”, aldus Kim van Oirschot, het gezicht achter Royals and Rebels én kunstliefhebber met ruim 10 jaar ervaring in het vak.

“Royals and Rebels is tegendraads en een tikkeltje brutaal, met de focus op nieuw talent in de hedendaagse kunst. Omdat het nog jonge, doch veelbelovende kunstenaars betreft is het prijskaartje gunstig.”