RL design

“Meubilair is kunst!”

Rinske Laurentius ontwerpt unieke, eigenzinnige high-end objecten die met passie en zorgvuldigheid vervaardigd zijn uit de meest duurzame materialen verfijnd tot in detail, waarbij functionaliteit en creativiteit samensmelten.

De designs zijn ontworpen door Rinske Laurentius met een intens verlangen om anderen te inspireren en voorzien van een prachtig object met ieder een eigen verhaal. De objecten kenmerken zich door de warme elegantie en verfijnde luxe in rijke materialen, oa. notenhout, kalfsleer, hoogwaardig glas, porselein en een exclusief solid surface in een gevarieerd palet aan kleuren en dessins. Het zijn bijzondere unieke objecten die spreken tot de verbeelding, die je als het ware wil aanraken, die zorgen voor een warm gastvrij gevoel. Designs die je interieur echt omarmen. Wat ze zeer geschikt maken voor zowel residentieel als hospitality omgevingen. Een pure verrijking voor elk interieur! Rinske Laurentius designs zijn eclectisch, tijdloos en verleiden je om je mooiste momenten te beleven en het leven te vieren. Verschillende werelden die elkaar ontmoeten en met elkaar verbinden door middel van een prachtig object wat na jaren nog zijn waarde behoudt en exclusiviteit uitstraalt.

Waarom heeft u voor ETC gekozen?

“ETC Design Center Europe bevindt zich op een centrale locatie in Nederland. Het maakt het dan ook de ideale uitvalsbasis om interieur inspiratie op te doen voor stylisten in de Benelux. Vooral op het gebied van exclusieve merken die net een ander assortiment verkopen dan de reguliere interieurzaak. Voor mij is dit de ideale plek om samen te werken met stylisten, architecten en high-end interieurzaken.”

De Paola Collectie

Een zeer stijlvolle collectie geïnspireerd door de houten paalhoofden aan de Zeeuwse kust. Een stukje cultureel erfgoed wat zich vertaalt in de Paola Collectie.
De designtafels zijn elegant, duurzaam en stralen luxe uit. Deze bijzondere objecten tillen je interieur naar een hoger niveau. Ze worden tot in de fijnste details uitgewerkt, waarin je 4 designs kunt samenstellen, in het mooiste eiken- of notenhout, exclusief solid surface of een combinatie van beiden. Hiermee creëer je jouw eigen look en feel met een unieke tafel om intiem aan te dineren in een persoonlijk warm interieur wat je volledig omarmt met een design van Rinske Laurentius.

Likeur Kabinet collectie

Elegant en chique, als een pronkstuk in de ruimte met haar ranke tafelpoten op hoogte. Voor dat ene speciale moment om het leven te vieren. Een ware toevoeging in elk interieur.
De likeur kabinetten zijn er in twee bijzondere collecties, de klassieke en de Naima collectie. De verschillende likeurtafels hebben ieder een eigen look en feel of zijn op maat samen te stellen in de meest luxe materialen. Ze zijn onderscheidend en uniek en zeer geschikt voor de high end luxury markt. Om de opdrachtgever volledig onder te dompelen in de wereld van Rinske Laurentius is er voor de interieurprofessional de mogelijkheid om met een nauw samengestelde sample box te werken. Bij aankoop van een likeur kabinet van Rinske Laurentius ontvang u een echtheidscertificaat met serienummer.

Lauren bijzettafels

De bijzettafels zijn functioneel, tijdloos en qua vormgeving passend in elk interieur. Je kunt ze op verschillende manieren combineren en positioneren in de ruimte. De Lauren bijzettafels zijn verkrijgbaar in verschillende exclusieve houtsoorten. Indien gewenst wordt de bijzettafel op maat voor u gemaakt

Wastafel Lauren

Wastafel Lauren, een kleurrijke verschijning in de ruimte. Het contrast met het donkere coromandel fineer geeft de exclusieve Italiaanse waskommen extra aandacht. De twee delen sluiten naadloos op elkaar aan en het fineer heeft een prachtige tekening van licht en donker. Een uniek element met een uitgesproken karakter! De wastafel is voorzien van bronzen klassieke kranen met een keramische sluiting. Het gehele meubel wordt op maat gemaakt.