Rapture Interior Luxury

“Originele ontwerpen, ingetogen luxe”

Goed gearticuleerde vormen, harmonieus en complementair aan elkaar, kunnen een gevoel van geluk teweeg brengen, van welbehagen en plezier. Het materiaal waarin de vorm wordt uitgedrukt is even belangrijk. Uit de combinatie van vorm en materiaal ontstaan de meest prachtige creaties. Deze creaties, die objecten worden om naar te kijken en aan te raken, zullen een ieder die gevoel voor schoonheid en design heeft, in vervoering brengen.

De collectie die we nu presenteren is elegant, heeft glamour en een luxe uitstraling. De geometrische vormen passen goed in elk interieur en combineren mooi met elkaar en met andere meubels die niet door ons ontworpen zijn. De materialen die we gebruiken, zijn op zichzelf robuust maar door ons op een verfijnde manier toegepast. Alle objecten zijn handgemaakt en hebben een artisanale uitstraling.

Onze collectie is ontworpen om elk huis te verrijken en een gevoel van welbehagen te creëren. Met Rapture Interior Luxury willen we inspireren tot fantastisch wonen en leven!