Pot & Vaas

“Onderstreep karakter, stijl en uitstraling met statement accessoires”

De drijvende krachten achter het bedrijf met de meest stijlvolle, statement woonaccessoires, royale vazen en niet van echt te onderscheiden kunstflora zijn Frank en Erica van der Linden. Samen met hun team enthousiaste professionals zetten zij zich dagelijks in om ontwerpers, architecten, ondernemers, retailers en stylisten te verrassen met eyecatchers die elke (semi- openbare) ruimte opluisteren en op passende wijze accentueren.

Je vindt de collectie van Pot & Vaas terug in lobby’s van bekende hotels in binnen- en buitenland, diverse gerenommeerde restaurants en luxere retail zaken. ‘De bijzondere objecten en statement accessoires onderstrepen karakter, stijl en uitstraling’, vertellen opdrachtgevers.
Sinds de oprichting in 2002 is Pot & Vaas uitgegroeid van groothandel in bijzondere potten en vazen tot importeur van een ruim assortiment, eyecatching woonaccessoires én ontwerper van een exclusieve meubellijn van Nederlandse makelij, genaamd: Linden.

De collectie meubelen, stoffering, accessoires en bloemarrangementen van Pot & Vaas kent een internationale allure en heeft een kosmopolitische uitstraling. De prijsstelling daarentegen is onverwacht gunstig. Haar hoofdkantoor en uitgebreide showroom zijn gevestigd in het Brabantse Oisterwijk.

Pot & Vaas is even trendsettend als tijdloos, innovatief en niet bang voor een verrassende twist of onconventioneel design. De gastvrije, no-nonsens en hands-on mentaliteit die het bedrijf eigen is maakt Pot & Vaas een waardevolle partner om prettig en constructief mee samen te werken.