Pot & Vaas

“Brengt ruimtes tot leven”

Pot & Vaas helpt interieurprofessionals met het realiseren van hun visie op interieurgebied. We zetten de eigen sfeermakers in om in het oog springende interieurconcepten te creëren voor residentiële projecten, kantoren, suites, lobby’s, gerenommeerde restaurants en luxeuze retailzaken. Pot & Vaas adviseert in styling en levert designparels als potten, vazen, prachtige zijden bloemen- en planten en unieke interieurobjecten. Samen met jou realiseren we ruimtes waarin warmte, ambiance en luxe centraal staan.

Onze werkwijze
Wij heten je van harte welkom in onze design wereld. Een wereld die gekenmerkt wordt door prachtige materialen, stijlvolle kunstbeplanting en unieke potten en vazen. Pot & Vaas kent een eigen signatuur, tijdloos en elegant, en verweeft verschillende stijlen tot een chique en sfeervol geheel. Uiteraard doen we dat met de wensen van de klant in ons interieurhart, want het creëren van een mooi interieur is een unieke, persoonlijke beleving.

Pot & Vaas neemt de volledige (groen)styling van een project uit handen, maar brengt ook de door jouw geïnitieerde ontwerpen tot leven. Samen realiseren we ruimtes waarin warmte, ambiance en luxe centraal staan.

We laten je graag in werkelijkheid zien wat we doen in onze rijk gedecoreerde showroom, waar je kennismaakt met onze collecties.

Showroom Oisterwijk
In het gastvrije, Brabantse Oisterwijk hebben wij, sfeermakers van Pot & Vaas, voor jou als brancheprofessional een ruime en stijlvol ingerichte showroom vormgegeven. Hier mag je op alle doordeweekse dagen de tijd nemen om te meanderen door de compleet ingerichte sfeer- en stijlkamers, stuk voor stuk rijkelijk gedecoreerd met unieke (kunst)objecten, accessoires en prachtige zijden bloemen en planten. De showroom deint mee op de golf van trends en seizoenen en toont daarnaast authentieke, tijdloze evergreens die elk interieur een verfijnde touch geven.

Je bent van harte welkom om je te laten inspireren en verrassen. Om er zeker van te zijn dat je de tijd en aandacht krijgt die je verdient, raden we het aan vooraf een afspraak te maken. Ons designteam staat tijdens je bezoek voor je klaar, maar je krijgt ook zelf alle ruimte om te voelen, beleven, mixen en matchen.