POLDR Design

“Live life large”

Wat is kenmerkend voor POLDR?

Marc Poldermans: “Wij zijn een bedrijf dat interieurobjecten met een onderscheidende look & feel zelf ontwerpt en produceert. In ons bedrijf draait het om creativiteit, servicegericht denken en probleemoplossend werken. Alleen zo bereiken we ons doel: het opbouwen van een lange termijn relatie met onze partners en klanten.”

Hoe is het bedrijf ontstaan?

“Na jarenlang collecties gemaakt te hebben voor diverse (inter)nationale bedrijven, besloot ik rond 2000 voor mijzelf te beginnen. Mijn ontwerpen zijn geïnspireerd door natuurlijke, eerlijke vormen en materialen. Je ziet en mag zien dat onze producten door handen zijn aangeraakt. Ambachtelijk, met vakmanschap, artisanaal; de nieuwe luxe wat mij betreft.”

Waarom is uw collectie onderscheidend?

“De collectie kenmerkt zich door (deels) oversized items die in een ruimte een statement zijn. Less is more, zeker op dit vlak. Bij de vervaardiging van onze producten bieden wij custom-made oplossingen waarmee wij wereldwijd een ideale partner zijn voor o.a. designers, stylisten en (interieur-) architecten. ETC Design Center Europe geeft in onze ogen een goed beeld van de Nederlandse interieurwereld. Graag laten wij hier zien wie wij zijn en wat we doen.”