Nilson Beds

“Nilson Beds maakt van elke slaapkamer
een luxe hotelsuite”

Nilson Beds is een kleinschalig bedrijf dat al 15 jaar is gespecialiseerd in hoogwaardig slaapcomfort. Alle bedden worden op maat gemaakt van de beste (natuurlijke) materialen, vormgegeven door top-ontwerpers. De bedden worden met de hand in Nederland geproduceerd.

Uniek concept
Nilson biedt een uniek concept door een complete collectie accessoires zoals hoofdborden, meubelen, beddengoed en bedlinnen. Tot de doelgroep behoren klanten uit binnen- en buitenland: interieurarchitecten, hotels en particulieren.

Samenwerken met Nilson Beds
Als interior designer verzamelt u graag vakmensen om u heen die u ‘ontzorgen’. Uw klanten zijn bij ons van harte welkom voor persoonlijk slaapadvies. Daarna werken wij uw ontwerp tot in de puntjes uit. Maatwerk is ons specialisme! Niet voor niets hebben veel gerenommeerde interieur-ontwerpers inmiddels de weg naar Nilson Beds gevonden. U en uw klant zijn van harte welkom in onze stand 208A (begane grond) of in onze showroom in Amersfoort!

“Voor mijn projecten werk ik graag samen met mensen met een passie voor hun product en gevoel voor vakmanschap, kwaliteit en details. Nilson sluit daar naadloos op aan.” – Remy Meijers