Michel Oprey & Beisterveld

“Specialist in Natuursteen en Keramiek”

Bij Michel Oprey & Beisterveld vindt u de mooiste selectie natuursteen en keramiek, in alle denkbare verschijningsvormen en voor diverse toepassingen. Hieraan worden voortdurend producten toegevoegd die zij op reizen door de hele wereld ontdekken en waarvan de verdere ontwikkeling door Michel Oprey & Beisterveld intensief wordt begeleid.

Michel Oprey & Beisterveld voert het meest uitgebreide assortiment natuursteen en keramiek van de Benelux. Nieuwe formaten en afwerkingen worden met zorg uitgekozen, passend bij de trends van het moment of juist met een tijdloos karakter. De exclusiviteit van de producten wordt gegarandeerd door de jarenlange relaties die Michel Oprey & Beisterveld met haar toeleveranciers onderhoudt.

De naam Michel Oprey & Beisterveld staat voor kwaliteit in natuursteen en keramiek. Een kwaliteit die toonaangevend is in de markt en wordt gewaarborgd door strenge kwaliteitscontroles en nauwkeurige materiaalselecties. Zij werken uitsluitend met leveranciers die beschikken over een goed georganiseerd controlesysteem, waardoor de kwaliteitscontrole direct op locatie kan plaatsvinden, waar ook ter wereld. Daarnaast stelt Michel Oprey & Beisterveld aan haar toeleveranciers in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen strikte eisen ten aanzien van arbeidsomstandigheden en milieu.

Tuin en interieur zijn onze grootste passie. Wij vertellen u graag meer hierover!