MD

“Kwaliteit, flexibiliteit, exclusiviteit en bovenal: de juiste sfeer bij het juiste product.”

Hoe is MD Ontstaan?

MD is in 2002 gestart. In eerste instantie als handelsagent, maar al vrij snel zijn we zelf collecties gaan inkopen en zodoende groothandel geworden. Samen met onze leveranciers zijn we altijd op zoek naar mooie kwalitatieve handgemaakte producten. Veelal in Europa geproduceerd. Kwaliteit, flexibiliteit, exclusiviteit en bovenal: de juiste sfeer bij het juiste product. Dat zijn belangrijke kenmerken van de activiteiten en de producten waarvoor u bij MD terecht kunt.

Wat is kenmerkend voor de stijl van MD?

MD levert keramiek, glas, kaarsen en diverse andere woonaccessoires aan het midden –en topsegment van onderscheidende bloemen-, interieur-, en woonwinkels.
Wij zijn sinds 2009 de distributeur van het gehele Dekocandle assortiment in Nederland. De producten kunnen prachtig gecombineerd worden in elke stijl. Onze diversiteit aan hardware zorgt voor een mix van structuren en kleuren.

Wat maakt MD uniek?

MD is een kleine onderneming en staat voor kwaliteit, service en vernieuwing. Wij werken in een klein team, waardoor het contact met de klanten heel persoonlijk is. Met elkaar ontwikkelen we nieuwe producten en onderhouden we contacten met ( nieuwe) leveranciers. Mariska verzorgt de sales / backoffice en is op maandag het vaste gezicht in Culemborg.

Hoe is MD op ETC Design Center Europe gekomen?

MD is naast groothandel ook de initiatiefnemer en organisator van MAD! Events. Een jaarlijks event voor bloemisten en interieurwinkels in het midden –en hoge segment. (www.mad-events.nl) Genodigden kunnen kennismaken met een verscheidenheid aan vernieuwende artikelen die elkaar aanvullen. Op een inspirerende locatie en in een ongedwongen sfeer presenteren leveranciers en importeurs van exclusieve merken, er hun nieuwe collectie. Daarnaast is er gelegenheid om met collega’s bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje.
Eén van deze leveranciers is TC Style. TC Style is al een aantal jaren exposant in ETC Design Center Europe. Door hun enthousiasme over ETC Design Center Europe zijn we geïnteresseerd geraakt en hebben zodoende besloten vaste exposant te worden.