Marco ter Beek

“Make beautiful pictures, that's what we do!”

Fotograaf Marco ter Beek heeft in Almere zijn fotostudio, op 12 minuten rijden van Amsterdam. Fotografie is zijn grote liefde en als fotograaf leeft hij zijn passie.
De showroom van Marco is te vinden bij het ETC Designcenter.
Hierin laat Marco een deel van zijn collectie zien alsmede op wat voor materiaal hij afdrukt.
Zo print Marco sinds kort op vlakglas. Dit zijn keramische prints op gehard veiligheidsglas die niet verkleuren in de zon. Prachtig voor bijvoorbeeld scheidingswanden buiten in de tuin of in natte ruimtes.
Wilt u de prints verlicht hebben? Marco is op dit moment een nieuw product aan het ontwikkelen waarbij de eerste prototypes in zijn showroom tentoongesteld staan. Kom snel een kijkje nemen!

Modefotografie
Sinds 2014 heeft Marco mooie fotoshoots mogen maken, zowel nationaal als internationaal. Zo fotografeerde hij diverse modeshows tijdens de Paris Fashion Week Haute Couture en de Amsterdam Fashion Week. Ook werd hij diverse keren genomineerd voor de Coiffure-awards en fotografeerde in Parijs, Dubai, Spanje, Frankrijk, België, Duitsland en Nederland.
Zijn carrière kreeg een boost nadat hij in 2017 commended photographer werd van de internationale fotowedstrijd Sony World Photograhy Award. Marco behaalde de top 50 wereldwijd uit 107.000 inzendingen.

Portretfotografie
Ook als portretfotograaf maakt Marco de mooiste foto’s. In zijn fotostudio in Almere of op een (buiten)locatie elders: Marco zet zijn creativiteit en kunde in om de beste portretten te schieten. Social media portretten (zoals profielfoto’s voor LinkedIn) zijn ontzettend populair, zeker met de professionele én zeer eigen uitstraling die Marco de geportretteerde geeft.
Marco’s werk laat zich omschrijven als sterk en krachtig – de foto’s spatten van het scherm, dankzij goede belichting en een prettige en open benadering van het model.

Fotografie Brand Ambassador
Marco werkt voor grote merken in de fotografie. Zo is hij onder andere:
* Sony Imaging Ambassador
* Hensel studio lights Brand Ambassador
* Sirui Tripod Brand Ambassador
* Compagnon handmade photobags
* BenQ calibrated screen sponsored
* Capture one sponsored

Meer weten? Neem contact op met fotograaf Marco ter Beek.