Macazz

“Staat bij u individualiteit en kwaliteit voorop? Dan heeft u aan Macazz een goede partner.”

Het meubelbedrijf Macazz is opgezet door Jos Castelijns in 2005. De geschiedenis van het bedrijf gaat echter terug tot in de jaren 80 wanneer Jos zijn carrière begon in zijn eigen garage. Het merk Macazz is in de tussentijd gegroeid tot een gewaardeerd en creatief label waar vakmanschap en maatwerk hoog in het vaandel staan. Ondertussen heeft zijn zoon Harm Castelijns het familiebedrijf overgenomen en heeft hij samen met het Macazz team de ambitie om het bedrijf nog verder te ontwikkelen.

Alle Macazz producten zijn gemaakt door de beste professionals. Kenmerkend voor hen is dat ze veel passie hebben voor de materialen die worden gebruikt en het eindproduct. Alle materialen worden dan ook zorgvuldig geselecteerd door het design team. Doordat het gehele proces van design tot productie wordt gerealiseerd binnen het bedrijf kan de kwaliteit en authenticiteit goed gecontroleerd en gewaarborgd blijven. Macazz maakt geen gebruik van geautomatiseerde processen waardoor wij eventuele aanpassingen of wensen altijd kunnen doorvoeren.

De Macazz stijl kan worden beschreven als luxueus en modern. Al onze producten zijn zorgvuldig ontworpen waarbij erg veel aandacht wordt besteed aan de details. We werken alleen met stoffen en leer die worden geproduceerd door de meest toonaangevende merken. Het altijd streven naar de hoogste kwaliteit heeft ervoor gezorgd dat wij mogen samenwerken met de beste interieur-professionals. Onze collectie kan worden bekeken in onze showroom op het ETC design center in Culemborg. Elk jaar veranderen wij deze showroom zodat we verschillende sferen in verschillende settings kunnen laten zien.