Lyd

“Luister . Beleef . Aanschouw”

Lyd wil mensen meenemen in de beleving van een comfortabele woon- en levensstijl. We zetten de standaard neer voor de wereld van high-end audio en video. We creëren een thuisgevoel in onze winkels en we hebben een uitgebreid aanbod aan exclusieve en toonaangevende merken en partners. Dit doen we op basis van een persoonlijke aanpak en service. Wij nemen de tijd voor u, zodat u deze even kunt vergeten.
Met passie creëren we een totale woonbeleving bij klanten thuis, waarbij individuele elementen samenkomen tot één geheel.

Home Cinema
De ultieme Home Cinema beleving bij u thuis?
Lyd geeft het beste advies om volgens uw specificaties uw home cinema in te bouwen.

Home Audio
Zoekt u de ultieme geluidsbeleving in uw eigen huis? Lyd luistert naar de wensen. De audio specialisten van Lyd controleren de ruimte en geven het beste advies om uw droom waar te maken.

Domotica
Met ons streven naar ‘comfortabel wonen’ werken wij met slimme Domotica oplossingen van Domotica Solutions.
Domotica zorgt voor meer gemak en comfort in en rondom het huis. Waar je ook bent, Domotica geeft de mogelijkheid om slimme apparaten vanuit een centraal punt te besturen. Bovendien bespaart men al snel op energieverbruik en kosten, dankzij zijn slimme tijdschema’s. Tot slot creëert de Domotica een volledig entertainment systeem. Een tool die bij Lyd niet onopgemerkt kan blijven.