Luxury Bedding Company

“Ervaar de hotelbelevenis op onze boxsprings van Serta”

In de slaapbranche is ons van oorsprong Amerikaanse merk, dat in Europa produceert, een opvallende verschijning. De meest toonaangevende hotels ter wereld kiezen al decennialang bewust voor het comfort en de uitstraling van Serta. Inmiddels zijn dit al meer dan 4000 hotels!
Sinds 2013 is Serta verkrijgbaar in Nederland en kunt u het luxe hotelgevoel thuis ervaren.

Serta is:

’s Werelds beste Matras
Het Amerikaanse slaapcomfort is wereldwijd bekend en dat is niet voor niks! De uitgebalanceerde opbouw van Serta matrassen zorgt voor optimale ondersteuning en comfort.

Luxe en comfort
Serta draagt bij aan de sfeer in uw interieur en tilt uw slaapkamer naar een hoger niveau. Daarnaast is Serta ook enorm praktisch met de bijpassende nachtkasten en storage banken.

Tailor made
Serta producten worden met de hand voor u op maat gemaakt. Vol passie worden de producten in elkaar gezet. Deze sublieme afweking maakt de producten uniek in z’n soort.

Spant de kroon in uw slaapkamer
Bij Serta kunt u terecht voor de complete inrichting van uw slaapkamer. Van de boxspring tot het matras en van nachtkastjes tot het bedtextiel.

Wij zijn een energiek en dynamisch bedrijf. Geen uitdaging gaan we uit de weg. Of het nu gaat om het beter te laten renderen van uw verkoop vloeroppervlak of het vinden van de juiste oplossingen binnen uw project, bij ons bent u aan het juiste adres.

Voor uw persoonlijke collectie kunt u ook bij ons terecht: wij ontwikkelen private labels die volledig aansluiten bij uw behoeften. Deze private collections kunnen wij voorzien van de complete marketing strategie en uitstraling in uw winkel.

Naast het beleveren van de retail, verzorgen wij diverse projecten in de zakelijke markt. Denk hierbij aan luxe hotels, bed & breakfasts, luxe chalets en vakantie villa’s. Van 1 kamer tot 1000 kamers: graag denken wij met u mee voor het vinden van de passende slaapoplossing binnen uw project!

Meer weten?
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Graag bespreken wij de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek. De koffie staat klaar!

Alle informatie over Serta is te vinden op www.serta.nl