Luksa

“Puur, tijdloos, stoer en doorleefd. Onze passie is het creëren van sfeer. ”

Het interieur merk Luksa staat voor kwaliteit en passie. Met een achtergrond in Retail en de modebranche zetten beide eigenaren (Froukje en David) in eigen stijl het merk Luksa neer. Met onze passie voor textiel, interieur, materialen en jarenlange ervaring wordt een stijlvolle authentieke collectie neergezet met oog voor kwaliteit en innovatie.

Onze collectie is tijdloos en grotendeels gemaakt met traditionele technieken. De natuurlijke materialen en handgemaakte producten hebben schoonheid van zichzelf en behoeven weinig toevoeging. Doorleefde materialen hebben karakter en uitstraling.

Luksa combineert materialen waardoor het interieur tot leven komt. Matte sleetse materialen in combinatie met velours en glans verrijkt het interieur en geeft kracht. Passie en vakmanschap vormen het kloppend hart van onze collectie.

Het assortiment van Luksa bestaat o.a. uit: kasten, dressoirs, tafels, bijzettafels, bankjes, krukjes, stoelen, vloerkleden, vachten, spiegels, verlichting, vazen en diverse unieke objecten.

Ons aanbod is voortdurend in beweging. Er valt altijd iets nieuws te ontdekken bij Luksa. Laat u inspireren, voel de passie en maak kennis met onze unieke collectie.