Limited Edition

“We maken met trots het perfecte tapijt dat bij u past”

Limited Edition werkt al 30 jaar lang aan het creëren van de mooiste tapijten en vloerbedekkingen met de meest uiteenlopende texturen. Zij ontwerpen en produceren in België met materialen van topkwaliteit.

In één oogopslag trekken de tapijten van Limited Edition de aandacht. En voel je de liefde voor natuurlijke materialen, kleuren en texturen die erachter schuilt. Puur vakmanschap en intensief handwerk, maar ook eigenzinnig design. Ontdek een verrassend stukje België.

De tapijten worden voor 100% ontworpen en geproduceerd in België. Thuisbasis Moeskroen is niet voor niets ingebed in een regio met een rijke textieltraditie. Het resultaat zijn handgemaakte tapijten die – dankzij de snelle levertermijnen – in een mum van tijd uw interieur extra karakter laten uitstralen.

Werkwijze

Limited Edition biedt talloze tapijten in vele kleuren en patronen. De collectie biedt u dus een ruime keuze. Bovendien is het mogelijk om een tapijt geheel op maat te laten maken. Hierbij is het tapijt geheel geïnspireerd op uw ideeën en werken we samen om uw ideale tapijt te creëren.

De eerste stap is moodboarding

Allereerst zal er goed contact zijn tussen u en Limited Edition. De designers zullen inspiratie opdoen uit uw ideeën en zullen hieruit de beste keuzes aan u voorleggen. Hierbij beantwoordt u verschillende vragen. Wat zijn bijvoorbeeld de gewenste afmetingen? Voor welke ruimte wordt het tapijt gemaakt? Een tapijt moet namelijk perfect bij de sfeer van een ruimte passen om de ruimte compleet te maken. Hierbij is ook van belang welke materialen uw voorkeur hebben. Wanneer deze vragen beantwoord zijn, zullen de designers een moodboard samenstellen voor uw tapijt.

Vervolgens: designing

Met uw ideeën creëren de designers een afbeelding van uw tapijt. De technologie van Limited Edition maakt deze afbeelding ontzettend realistisch. Daarbij garandeert deze technologie de exacte kleuren. Bovendien heeft Limited Edition een uitgebreide waaier aan garen en is het mogelijk om een nieuwe kleurtoon te ontwikkelen in onze eigen ververij. U ontvangt een digitaal ontwerp waarmee u het tapijt kan ontdekken. Zo kunt u de details van uw tapijt nader bekijken. Beoordeel of de afmetingen, vorm, materialen en kleuren voor u naar wens zijn. Wanneer dit niet het geval is, kunt u dit natuurlijk aangeven bij Limited Edition en worden uw verbeterpunten doorgevoerd.

Bijna klaar, nu alleen de sampling check nog

Wanneer u tevreden bent met het ontwerp wordt het uiteindelijke tapijt nog niet direct geproduceerd. Eerst zal er een staal geproduceerd worden die Limited Edition u toestuurt. Zo kunt u nog een laatste inspectie doen. Zo kunt u nog controleren of u echt tevreden bent over de kleuren en het materiaal. Na uw finale goedkeuring zal de effectieve productie starten. Als laatst kunt u genieten van uw unieke tapijt.