La Aurelia Design

“DRESS YOUR WALLS WITH STYLE”

Stap in de wereld van La Aurelia: een wereld vol betoverende ontwerpen, unieke producten, en krachtige interieur statements. Creëer uw droominterieur en ‘Dress’ het met de stijlvolle creaties van La Aurelia!

La Aurelia werd in 2013 opgericht door ontwerper Aurelia Ebbe en is een Nederlandse ontwerpstudio met een sterke focus op persoonlijke creativiteit, vakmanschap, op maat gemaakte luxe en duurzame producten voor high-end interieurs. We zijn toegewijd aan het vervaardigen van prachtige en unieke decorstukken voor interieurs, variërend van luxueus behang en weelderige ingelijste stoffen tot prachtige karpetten, fluweelzachte kussens en onze prachtige Petit Seats compacte zitmeubels. Ons brede scala aan decoropties tilt elke ruimte naar een hoger niveau van schoonheid en verfijning.

Wij geloven dat een interieur een weerspiegeling moet zijn van wie je bent en een plek waar je je comfortabel en geïnspireerd voelt. Ons doel is om een inspirerende reis te creëren en een persoonlijke band te smeden tussen jou en onze creaties. We streven ernaar producten te maken die je inspireren en je in staat stellen je unieke stijl en persoonlijkheid tot uiting te brengen.


Zorg ervoor dat je interieur aanvoelt als een warm bad, door jezelf te omringen met tijdloze ontwerpen van La Aurelia!

La Aurelia biedt haar eigen collectie in de volgende productlijnen

– Behang
– Velvet Frames
– Karpetten

– Sierkussens

– Petit Seats

Maatwerk-service

La Aurelia helpt bij bedenken en adviseren van projectinrichtingen en biedt naast de collectieontwerpen een uitgebreide maatwerk-service aan, zoals maataanpassingen van behangontwerpen (groter of kleiner), re-design (het toevoegen of verplaatsen van details in het standaard ontwerp i.v.m. positie meubels) etc. Custom design voor bijzondere projecten zoals hotelthema’s is ook mogelijk.

Showrooms

Van harte welkom in onze showroom op locatie 15/15a in het ETC Design Center. Het team van La Aurelia adviseert u graag over welke ontwerpen en producten het beste bij uw projecten en wensen passen.